DS Busuit - Premium Business Template for Joomla!

first
  
last
 
 
start
stop

Link

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Video

Arhiva vesti

Powered by mod LCA

Social Media Links

Facebook
Twitter

Social Bookmark

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinMixxRSS Feed
Radionice SWG i FAO PDF Štampa El. pošta

Predstavnici Caritasa Šapca na još jednom skupu čiji je cilj unapređenje svesti o održivom razvoju, saradnji i povezivanju regiona. Stalna radna grupa za regionalni ruralni razvoj (SWG) u saradnji sa Organizacijom Ujedinjenih nacija za hranu i poljoptivredu (FAO) organizovala je trodnevnu radionicu „Podrska integralnom ekonomskom razvoju kroz odrzivo korišćenje prirodnih resursa i zelenih lanaca vrednosti“ u Banji Koviljači.

Radionici su prisustvovali Miroljub Nikolić, direktor Caritasa Šapca i Milka Simić, rukovodilac Servisa za pranje i hemijsko čišćenje „Elio“. Ova radionica imala je za cilj povećanje svesti i znanja o održivom korišćenju prirodnih resursa, zelenih lanaca vrednosti, zajedničku promociju, kreiranje poslovnih partnerstava kao i stvaranje i održavanje imidža proizvoda i usluga u prekograničnim regionima.

Skup u Banji Koviljači bio je prilika za razmenu iskustava, kao i definisanje predloga projekata za potencijalne buduće zajedničke projekte. Radionicu su vodili SWG i FAO međunarodni konsultanti, a bila je namenjena učesnicima iz prekograničnih regiona Drina-Tara i Drina-Sava.