Caritas Šabac na Sajmu usluga socijalne zaštite PDF Štampa El. pošta

Caritas Šabac učestvovao je na Sajmu usluga socijalne zaštite koji je, u organizaciji Ministarstva za rad, boračka i socijalna pitanja i Pokrajinskog sekretarijata za socijalnu politiku, demografiju i ravnopravnost polova proteklog vikenda održan u Novom Sadu.

Naš štand na ovom sajmu posetio je Aleksandar Vulin, ministar za rad, boračka i socijalna pitanja i dr Nenad Ivanišević, državni sekretar, koji su pokazali interesovanje i pružili podršku našim aktivnostima. Sajam u Novom Sadu iskoristili smo da predstavimo svoje usluge – pomoć u kući, dnevni boravak i socijalno preduzetništvo, a naš nastup izazvao je i veliko interesovanje posetilaca. Sa nama su na ovom bile i kolege iz Caritasa Novog Sada i Caritasa Sremske Mitrovice.

Tokom Sajma održan je stručni skup posvećen uslugama u zajednici, čiji je dalji razvoj jedno od strateških opredeljenja naše organizacije. Na Sajmu, u zgradi SPENS-a u Novom Sadu učestvovalo je više od 70 izlagača.