Počela realizacija SWG projekta u Bogatiću PDF Štampa El. pošta

Na našem imanju u Bogatiću počeli su radovi u okviru projekta “Unapređenje turističke ponude u opštini Bogatić kroz odgovorno korišćenje prirodnih resursa i međusektorsko partnerstvo” koji u partnerstvu realizuju Caritas Šabac i poljoprivredno gazdinstvo Damnjanović, a, u iznosu od 75% troškova, sufinansira SWG (The Regional Rural Development Standing Working Group in South-Eastern Europe).

Kroz projekat Caritas će izgraditi roštilj na otvorenom sa natkrivenom baštom/letnjikovcem, a poljoprivredno gazdinstvo Damnjanović će unaprediti ponudu smeštajnih kapaciteta u vidu apartmana.

Na taj način će se stvoriti mogućnost da gosti koji su na smeštaju u ovom domaćinstvu, dobiju dobru ponudu domaće hrane na našem imanju, što upotpunjuje turističku ponudu ovog dela Mačve.

Lepo vreme ide na ruku našim radovima....a, proleće prija i pogledu putnika namernika, kojih će, verujemo, biti u ovom kraju, na radost nas i svih onih koji će, i kroz ovaj projekat, pronaći posao, način da pokažu svoju kreativnost, svoje sposobnosti i vrednost... Jedan pogled na proleće na našem imanju u Bogatiću...