DS Busuit - Premium Business Template for Joomla!

first
  
last
 
 
start
stop

Link

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Video

Arhiva vesti

Powered by mod LCA

Social Media Links

Facebook
Twitter

Social Bookmark

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinMixxRSS Feed
Počela realizacija SWG projekta u Bogatiću PDF Štampa El. pošta

Na našem imanju u Bogatiću počeli su radovi u okviru projekta “Unapređenje turističke ponude u opštini Bogatić kroz odgovorno korišćenje prirodnih resursa i međusektorsko partnerstvo” koji u partnerstvu realizuju Caritas Šabac i poljoprivredno gazdinstvo Damnjanović, a, u iznosu od 75% troškova, sufinansira SWG (The Regional Rural Development Standing Working Group in South-Eastern Europe).

Kroz projekat Caritas će izgraditi roštilj na otvorenom sa natkrivenom baštom/letnjikovcem, a poljoprivredno gazdinstvo Damnjanović će unaprediti ponudu smeštajnih kapaciteta u vidu apartmana.

Na taj način će se stvoriti mogućnost da gosti koji su na smeštaju u ovom domaćinstvu, dobiju dobru ponudu domaće hrane na našem imanju, što upotpunjuje turističku ponudu ovog dela Mačve.

Lepo vreme ide na ruku našim radovima....a, proleće prija i pogledu putnika namernika, kojih će, verujemo, biti u ovom kraju, na radost nas i svih onih koji će, i kroz ovaj projekat, pronaći posao, način da pokažu svoju kreativnost, svoje sposobnosti i vrednost... Jedan pogled na proleće na našem imanju u Bogatiću...