Okrugli sto u Šapcu PDF Štampa El. pošta

Predstavnici Caritasa Šapca prisustvovali su okruglom stolu koji je, u okviru projekta „HUMAN RIGHTS PROMENE – HUMAN RIGHTS PROmotion in MEntal health Networks“ održan u Šapcu.

Prezentaciju su održali predstavnici Caritasa Srbije koji je raspisao poziv za podnošenje projekata za organizacije civilnog društva. Opšti cilj projekta je promocija poštovanja ljudskih prava osoba sa mentalnim smetnjama i osoba sa invaliditetom i razvijanje njihovih individualnih veština, kao i podizanje kapaciteta njihovih organizacija kako bi postale branioci ljudskih prava, a vrednost pojedinačnih projekata je do 15 hiljada evra.

Prezentaciji u Gradskoj upravi Šapca prisustvovali su predstavnici nekoliko udruženja i organizacija iz Šapca. Projekat „HUMAN RIGHTS PROMENE – HUMAN RIGHTS PROmotion in MEntal health Networks“ finansira Evropska Unija i sufinansira Vlada Republike Srbije preko Kancelarije za saradnju sa civilnim društvom.
Više o aplikaciji za projekte: