DS Busuit - Premium Business Template for Joomla!

first
  
last
 
 
start
stop

Link

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Video

Arhiva vesti

Powered by mod LCA

Social Media Links

Facebook
Twitter

Social Bookmark

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinMixxRSS Feed
Donacija porodice Drezgić za Tomiće u Vranjskoj PDF Štampa El. pošta

Sreća poraste svaki put kad se podeli....ili, kako su Drezgići obradovali Tomiće, a mi svedočili njihovoj radosti....

"Uzmi osmeh i daruj ga onome ko ga nikad nije imao. Uzmi zrak sunca i učini da odleti tamo gde vlada noć. Uzmi hrabrost i stavi je u dušu onoga ko se ne sme boriti. Uzmi nadu i živi u njenom svetlu. Uzmi dobrotu i daruj je onome ko ne zna darivati. Otkrij ljubav i pokaži je čitavom svetu.“ Ovako je o humanosti govorio Mahatma Gandi.

U ovoj priči, mi smo bili posrednici i svedoci nečije humanosti, podelivši sa njima radost darivanja. Naš sugrađanin Saša Drežgić, donirao je krevet za decu i radni sto porodici Tomić iz Male Vranjske.

- Zbog renoviranja stana, deo nameštaja smo rešili da iznesemo. Moja supruga i ja smo se setili Caritasa i znali smo da će uz njihovu pomoć naša donacija stići u prave ruke - kaže Saša.

- Nažalost, u Srbiji postoji veliki broj ljudi koji se bori za osnovnu životnu egzistenciju. Mi smo srećni što bar na neki način možemo da usrećimojednu porodicu. Nadamo se da će oni sanjati neke lepše snove u novom krevetu - rekla nam je Boba Drezgić.

Našim posredovanjem novi nameštaj dobili su Tomići iz Male Vranjske. Dvoje, od četvoro dece bili su u školi kada smo stigli u njihov dom. Oni nasmejani, srdačni i srećni.

- Dugo već spavamo na neudobnim, istrošenim dušecima. Hvala puno ljudima dobre volje, koji su učinili da sada i naša deca konačno mogu da imaju pristojan krevet- kazala nam je majka Suzana Tomić.

Mi odlazimo ispunjenog srca, sa nadom da će i u buduće neki novi snovi biti ostvareni.