Caritas Šabac u filmu Caritasa Evrope o socijalnom preduzetništvu PDF Štampa El. pošta

Inspirisali smo Caritas Europa – naš ELIO je primer socijalnog preduzetništva u filmu kojim ova velika mreža promoviše socijalnu ekonomiju i inovacije u socijalnom preduzetništvu u celoj Evropi. Film je nastao u okviru Caritas Europa Project Group „Social Economy and Innovation“.

U dva minuta sjajnog filmskog zapisa stala je jedna priča o nama i našoj velikoj želji da svakog dana budemo bolji i bliži svojim korisnicima. ELIO je prilika za one koji u njemu rade, ELIO je prilika za one koji koriste naše usluge, ali i za celu lokalnu zajednicu, jer je promocija socijalnog preduzetništva na primeru Caritas Šabac veliko priznanje našoj organizaciji i gradu u kom živimo i radimo. Učimo od drugih – drugi uče od nas! Thanks to Caritas Europa we became good example for social entrepreneurship! Thank you Caritas Europa!

Film pogledajte na: