DS Busuit - Premium Business Template for Joomla!

first
  
last
 
 
start
stop

Link

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Video

Arhiva vesti

Powered by mod LCA

Social Media Links

Facebook
Twitter

Social Bookmark

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinMixxRSS Feed
Još jedna obuka ERSTE Foundation NGO Academy PDF Štampa El. pošta

Naši predstavnici na obuci „Merenje učinka organizacija civilnog društva“ (Impact Assessment for CSOs), koja se, u Zagrebu, održava u organizaciji ERSTE Foundation NGO Academy. Još jednoj obuci, koja za cilj ima unapređenje kvaliteta pruženih usluga merenjem njihovog učinka, a koju organizuju naši partneri i prijatelji iz ERSTE Foundation NGO Academy, prisustvuju Miroljub Nikolić, direktor Caritasa Šapca i Milka Simić, rukovodilac Servisa za pranje i hemijsko čiščenje ELIO. Merenje učinka pomaže organizacijama da bolje planiraju, efikasnije sprovode svoje programe i projekte i da uspešno vrednuju svoje inicijative.

ERSTE Foundation NGO Academy, kao i uvek, obezbeđuje vrhunske stručnjake, pa je predavač, Sonja Vuković, predsednica Udruge za kreativni razvoj Slap i predsednica i osnivačica CEDRE HR, sa više od 20 godina iskustva u vođenju radionica i pružanju konsultantskih usluga. Sonja je pripremila i vodila više od 50 projekata, najvećim delom iz područja ekosocijalne ekonomije, a od 2013. godine predaje na Veleučilištu VERN u Zagrebu i na osječkom Ekonomskom fakultetu.

 

Učešćem na ovoj radionici stiču se praktična znanja i informacije o važnosti stvaranja plana merenja učinka za organizaciju i dobija prilika za izradu vlastitog „custom made“ plana.