Još jedna obuka ERSTE Foundation NGO Academy PDF Štampa El. pošta

Naši predstavnici na obuci „Merenje učinka organizacija civilnog društva“ (Impact Assessment for CSOs), koja se, u Zagrebu, održava u organizaciji ERSTE Foundation NGO Academy. Još jednoj obuci, koja za cilj ima unapređenje kvaliteta pruženih usluga merenjem njihovog učinka, a koju organizuju naši partneri i prijatelji iz ERSTE Foundation NGO Academy, prisustvuju Miroljub Nikolić, direktor Caritasa Šapca i Milka Simić, rukovodilac Servisa za pranje i hemijsko čiščenje ELIO. Merenje učinka pomaže organizacijama da bolje planiraju, efikasnije sprovode svoje programe i projekte i da uspešno vrednuju svoje inicijative.

ERSTE Foundation NGO Academy, kao i uvek, obezbeđuje vrhunske stručnjake, pa je predavač, Sonja Vuković, predsednica Udruge za kreativni razvoj Slap i predsednica i osnivačica CEDRE HR, sa više od 20 godina iskustva u vođenju radionica i pružanju konsultantskih usluga. Sonja je pripremila i vodila više od 50 projekata, najvećim delom iz područja ekosocijalne ekonomije, a od 2013. godine predaje na Veleučilištu VERN u Zagrebu i na osječkom Ekonomskom fakultetu.

Učešćem na ovoj radionici stiču se praktična znanja i informacije o važnosti stvaranja plana merenja učinka za organizaciju i dobija prilika za izradu vlastitog „custom made“ plana.