DS Busuit - Premium Business Template for Joomla!

first
  
last
 
 
start
stop

Link

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Video

Arhiva vesti

Powered by mod LCA

Social Media Links

Facebook
Twitter

Social Bookmark

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinMixxRSS Feed
O rezultatima u 2016. u emisiji Šabačka hronika TV Šabac PDF Štampa El. pošta

Kad otvorimo srce, ima u njemu i ljubavi i vremena i pažnje za one koji nas okružuju. Radionica učenika Škole primenjenih umetnosti sa korisnicima našeg Dnevnog boravka "Sv. Sofija" i nedavna poseta Trstu bili su povod za gostovanje u inforamtivnoj emisiji TV Šabac - Šabačka hronika novinarke Margarete Musić. Gosti emisije bili su Malisic Markovic Dragana, profesorka, Ema Pavlović, učenica ove škole i Miroljub Nikolić direktor Caritasa Šapca.

 

Miroljub Nikolić istakao je značaj dobre saradnje koju Caritas ima sa ovom školom i šire podrške osobama sa mentalnim smetnjama i intelektualnim poteškoćama. 
- Nedavna poseta Trsu i prisustvu prestižnom stručnom skupu Svetske zdravstvene organizacije potvrda je kvaliteta našeg posvećenog rada i uverenja da moramo ukloniti barijere i predrasude, biti bolji prema drugima, da bismo i sami bili bolji. Rad Caritasa je prepoznat u lokalnoj sredini, imamo dobru saradnju sa gradom, a i podršku Ministarstva za rad, boračka i socijalna pitanja, koji finansira izgradnju našeg letnjikovca i terase. Radimo u vešeraju, pružajući šansu osobama iz društveno ranjivih grupa, kao i na imanjima u Badovincima, Bogatiću i Vukošiću. Rezultati rada se vide, pa je Caritas Šabac postao ozbiljan tim u poslu kojim se bavimo - rekao je Nikolić.

Nikolić je zahvalio Televiziji Šabac na posvećenoj medijskoj podršci i autorki emisije na razumevanju i pažnji koju posvećuje temama iz oblasti socijalne zaštite i društvene brige o ranjivim kategorijama.