ERSTE NGO Academy - obuka posvećena komunikacijama u kriznoj situaciji PDF Štampa El. pošta

Caritas Šabac učesnik je Regionalnog programa 2016/2017. koji organizuje ERSTE Foundation NGO Academy. Miroljub Nikolić, direktor Caritasa Šapca i Sanja Geratović, stručni saradnik bili su učesnici obuke „Komunikacija u kriznim situacijama“  („Communication in Times of Crisis“), koja je održana u Beču, Austrija.

Obuka je održana na Univerzitetu za ekonomiju i biznis, a predavač je bio Miroslav Varga, sertifikovani Google trener za komunikaciju na društvenim mrežama. Obuka je namenjena predstavnicima civilnog sektora koji imaju potrebu da sve svoje aktivnosti u javnosti predstave na pravi način, obezbedivši, kroz adekvatnu komunikaciju, i podršku za ono što rade.

Boravak u glavnom gradu Austrije bio je prilika za kontakt sa predstavnicima Caritasa Austrije, sa kojima naša organizacija ima dobru saradnju i koji je u proteklom periodu bio od velike podrške u kriznim situacijama, kao što je to bilo u vreme poplava 2014. godine.