Otvoren treći vešeraj ELIO – u ulici Vuka Karadžića u Šapcu PDF Štampa El. pošta

Treći objekat našeg Servisa za pranje i hemijsko čišćenje ELIO otvoren je u ulici Vuka Karadžića br. 17 u Šapcu, u okviru projekta ELBA, a finansijski ga je podržao Caritas Italije.

U našim vešernicama radi osam žena iz društveno ranjivih grupa, a svečanom otvaranju našeg novog objekta prisustvovao je veliki broj saradnika i prijatelja Caritasa Šapca.

- Ovo je još jedan važan dan za nas, jer na ovaj način podižemo sopstvenu društvenu odgovornost kroz različite projekte socijalnog preduzetništva. Na ovaj način potvrđujemo da je ono što radimo „društveno, korisno i održivo“, kao što poručuje publikacija u kojoj smo predstavljeni kao primer dobre prakse. Zahvaljujem svima koji podržavaju naš rad i koji na taj način doprinose ostvarenju naše misije – stvaranju jednakih šansi za život pripadnika društveno ranjivih grupa – kazao je Miroljub Nikolić, direktor Caritasa Šapca.

Caritas Šabac posebnu zahvalnost duguje svim predstavnciima medija, koji, podržavajući naše aktivnosti, potvrđuju da delimo iste vrednosti.

Fotografije: Jelena Ilic