Seminar posvećen strategiji rada u organizaciji Erste Fondacije PDF Štampa El. pošta

Seminaru “Korišćenje strategije da biste unapredili rad organizacije”, koji se održava u okviru Regionalnog programa koji realizuje ERSTE Foundation NGO Academy u saradnji sa Competence Centre for Nonprofit Organisations and Social Entrepreneurship Univerziteta za ekonomiju i biznis iz Beča, prisustvovali su i predstavnici Caritasa Šapca – Miroljub Nikolić, direktor i Sanja Geratović, stručni saradnik.

Ova edukacija kroz radionicu o strategiji odgovara na pitanja šta je strategija a šta strateški plan; zašto je strateški plan važan i ko je publika kojoj ga pokazujemo; koji su elementi dobrog strateškog plana kako kreirati svaki od elemenata; kako se strateški plan pretvara u operativni plan; kako ga upotrebiti da kreirate plan finansiranja i na kraju, kako se može pratiti ostvarenje plana. Svi učesnici radionice, osim teoretskog znanja, imaju mogućnost da, kroz vežbe provere razumevanje teorije i mogućnost primene u sopstvenim organizacijama.