Zapažen nastup na Festivalu zimnice u Koceljevi PDF Štampa El. pošta

Caritas Šabac predstavio je široku i raznovrsnu paletu proizvoda koji nastaju na našim imanjima u Vukošiću i Badovincima na tradicionalnom Festivalu zimnice u Koceljevi.

#IzMačvesljubavlju, ali i sa našeg imanja u Posavotamnavi, do posetilaca su stigli različiti proizvodi - paletu i ponudu smo, u odnosu na prošlu godinu, proširili, porasli smo i dorasli ulozi koju preuzimamo u afirmaciji socijalnog preduzetništva i socijalne poljoprivrede, angažovanja osoba iz društveno ranjivih grupa, a sve uz mnogo rada i veliku podršku naših saradnika i prijatelja#Zasadzabuducnost i #DeltaFondacija.

Naš štand na koceljevačkoj manifestaciji posetio je i ministar poljoprivrede u Vladi Srbije Branislav Nedimović, izražavajući zadovoljstvo rezultatima rada naših korisnika i zaposlenih.

Naši proizvodi čuvaju ukus i miris tradicije, ali i velike ljubavi i posvećenosti...Iako je posetilaca bilo mnogo, sačuvalo se i za sve vas, poštovani prijatelji, koji niste tako vešti u pravljenju zimnice kao što je to naše ekipa koja ovoga puta u ponudi, kvalitetu i kreativnosti nadmašila očekivanja.... Dobro došli...