DS Busuit - Premium Business Template for Joomla!

first
  
last
 
 
start
stop

Link

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Video

Arhiva vesti

Powered by mod LCA

Social Media Links

Facebook
Twitter

Social Bookmark

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinMixxRSS Feed
Zapažen nastup na Festivalu zimnice u Koceljevi PDF Štampa El. pošta

Caritas Šabac predstavio je široku i raznovrsnu paletu proizvoda koji nastaju na našim imanjima u Vukošiću i Badovincima na tradicionalnom Festivalu zimnice u Koceljevi.

 

#IzMačvesljubavlju, ali i sa našeg imanja u Posavotamnavi, do posetilaca su stigli različiti proizvodi - paletu i ponudu smo, u odnosu na prošlu godinu, proširili, porasli smo i dorasli ulozi koju preuzimamo u afirmaciji socijalnog preduzetništva i socijalne poljoprivrede, angažovanja osoba iz društveno ranjivih grupa, a sve uz mnogo rada i veliku podršku naših saradnika i prijatelja#Zasadzabuducnost i #DeltaFondacija.

Naš štand na koceljevačkoj manifestaciji posetio je i ministar poljoprivrede u Vladi Srbije Branislav Nedimović, izražavajući zadovoljstvo rezultatima rada naših korisnika i zaposlenih.

Naši proizvodi čuvaju ukus i miris tradicije, ali i velike ljubavi i posvećenosti...Iako je posetilaca bilo mnogo, sačuvalo se i za sve vas, poštovani prijatelji, koji niste tako vešti u pravljenju zimnice kao što je to naše ekipa koja ovoga puta u ponudi, kvalitetu i kreativnosti nadmašila očekivanja.... Dobro došli...