Servis ELIO uskoro i na novoj lokaciji PDF Štampa El. pošta

Caritas Šabac svoju misiju ispunjava i svoj rad unapređuje svakodnevno u raznim sferama. Nova oblast delovanja – socijalno preduzetništvo, u okviru kojeg posebno razvijamo socijalnu poljoprivredu, jedan je od pionirskih poduhvata na ovim prostorima. Jedna od prvih aktivnosti u ovoj oblasti je bilo otvaranje Servisa za hemijsko pranje i čišćenje ELIO. Sa namerom da stvorimo još više uslova za rad pripadnika marginalizovanih društvenih grupa, ali i pružimo kvalitetnu uslugu svojim sugrađanima, proširujemo njen kapacitet - naš Servis uskoro će se naći i na na novoj lokaciji – u ulici Vuka Karadžića br. 17, preko puta Osnovne škole „Vuk Karadžić“.

Dobro dosadašnje iskustvo, angažovanje osoba iz društveno ranjivih grupa i stvaranje prilike za njihovu punu društvenu integraciju, poslužilo je kao temelj za nov projekat i nov posao. Zahvaljujući projektu ELBA, koji je podržao Caritas Italije, nabavljena je neophodna oprema za rad servisa na novoj adresi, čime se otvara mogućnost za dalji razvoj socijalnog preduzetništva, kroz upošljavanje osoba iz marginalizovanih društvenih grupa.

Uz vašu podršku i poverenje, uvereni smo da je ovo način da pružimo ruku onima koji su često na margini društvenog interesovanja, a zaslužuju priliku. Stvorimo zajedno šansu za one koji je nemaju! Dajte svoj doprinos i osetite radost ruke pružene u susret koji stvara novu vrednost – servis ELIO!

Pronađite nas na lokacijama:

ul. Cara Dušana br. 48 - tel. 060 30 65 463

ul. Cerska br. 19  - tel. 060 30 65 465

a, početkom septembra i u:

ul. Vuka Karadžića br. 17 - tel. 060 30 65 464!