DS Busuit - Premium Business Template for Joomla!

first
  
last
 
 
start
stop

Link

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Video

Arhiva vesti

Powered by mod LCA

Social Media Links

Facebook
Twitter

Social Bookmark

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinMixxRSS Feed
Direktor Caritasa Šapca Miroljub Nikolić na poziv Svetske zdravstvene organizacije na stručnom skupu u Trstu PDF Štampa El. pošta

Miroljub Nikolić, direktor Caritasa Šapca, prisustvovao je značajnom skupu posvećenom zaštiti mentalnog zdravlja, koji je održan u Trstu. On je u Italiju otputovao na poziv Odeljenja za mentalno zdravlje iz Trsta (Trieste Mental Health Department) i Centra za saradnju za istraživanje i obuku Svetske zdravstvene organizacije (WHO Collaborating Centre for Research and Training, ASUITs).

Skupu su prisustvovali eminenti stručnjaci iz Italije iz oblasti mentalnog zdravlja predstavnici Regije Friuli Venezia Giulia, kao i predstavnici Centra za mentalno zdravlje iz Kikinde, Doma zdravlja Sombor, Specijalne psihijatrijske bolnice iz Kotora i organizacije IAN (International Aid Network).

Direktor Caritasa Šapca Miroljub Nikolić predstavio je rad i rezultate, koje smo ostvarili u saradnji sa konzorcijumom C.O.S.M. čija predsednica, Michela Vogrig, je takođe prisustvovala skupu. Naše aktivnosti i rezultati koje smo postigli su pohvaljeni, a naša iskustva će se koristiti kako za realizaciju trenutnog "EQUAL" projekta tako i za dalje kreiranje politika i saradnje za razvoj savremene psihijatrije u Srbiji.