DS Busuit - Premium Business Template for Joomla!

first
  
last
 
 
start
stop

Link

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Video

Arhiva vesti

Powered by mod LCA

Social Media Links

Facebook
Twitter

Social Bookmark

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinMixxRSS Feed
Nove obuke za nova znanja PDF Štampa El. pošta

U organizaciji Erste NGO Academy u Beogradu je prošle nedelje  održana obuka pod nazivom „ Međusektorska partnerstva i održivost OCD“. Obuka je namenjena organizacijama civilnog društva sa ciljem da se pruži pomoć u razvoju znanja i veštine u oblastima među -sektorskih partnerstava i socijalnih inovacija, koja će im omogućiti da budu održivije u radu. Caritas Šabac na ovoj obuci predstavljale su Ivana Korunić i Dragana Sarić.

Obuka se sastojala od predavanja i teorijskih segmenata, ali i predstavljanja primera dobre prakse, grupnog rada  i praktičnih vežbi kako bi OCD bolje razumele promene i inovacije koje treba da unesu u svoje funkcionisanje kako bi bile efikasnije, vidljivije i održivije u svom radu.

 

Prvi dan treninga bio je posvećen konceptima među-sektorskih partnerstava i društveno-odgovornog poslovanja, koji su osnova za razumevanje partnerstava između organizacija i kompanija, a učesnici su imali priliku da se upoznaju i sa osnovnim formama ovih partnerstava. Tokom drugog dana učesnici su se upoznali i sa drugim načinima za postizanje veće održivosti organizacija.

Obuku su održali Neven Marinović i Ivana Stančić, predstavnici Smart Kolektiva u čijim prostorijama su i održane obuke.