DS Busuit - Premium Business Template for Joomla!

first
  
last
 
 
start
stop

Link

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Video

Arhiva vesti

Powered by mod LCA

Social Media Links

Facebook
Twitter

Social Bookmark

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinMixxRSS Feed
Poseta predstavnika Caritasa Austrije i Caritasa Beča PDF Štampa El. pošta
subota, 04 jun 2016 06:23

Predstavnici Caritasa Austrije i Caritasa Beča posetili su našu organizaciju tokom svog boravka u Srbiji. Naši prijatelji iz Austrije posetili su naš Dnevni boravak „Sv. Sofija“, a predstavili smo im i postignuća u oblasti socijalne poljoprivrede – naše imanje u Vukošiću, na kom su angažovane osobe iz društveno ranjivih grupa.

Podrška koju su nam pružili u realizaciji dosadašnjih projekata od velikog je značaja za Caritas Šabac, a naši rezultati opravdali su očekivanja naših partnera iz Austrije, čija je želja da se slični projekti pokrenu i u drugim sredinama.

 

Predstavnici Caritasa Austrije i Caritasa Beča prisustvovali su konferenciji koju je, u saradnji sa državnim institucijama, organizovala Beogradska nadbiskupija. Organizacija ovakve konferencije i saradnja sa nadležnim državnim institucijama još jedna je od potvrda da je Caritas prepoznat kao lider u vanrednim situacijama među organizacijama civilnog sektora.

Poseta našoj organizaciji bila je i prilika da dogovorimo buduće projekte koje će Caritas Šabac realizovati uz podršku Caritasa Austrije.