DS Busuit - Premium Business Template for Joomla!

first
  
last
 
 
start
stop

Link

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Video

Arhiva vesti

Powered by mod LCA

Social Media Links

Facebook
Twitter

Social Bookmark

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinMixxRSS Feed
Negovateljicam u Koceljevi uručeni sertifikati. Raste broj korisinka usluga Pomoć u kući PDF Štampa El. pošta

U okviru projekta “Uspostavljanje održive usluge pomoć u kući u opštini Koceljeva”, koji finansira Ministarstvo za rad, zapošljavanje boračka i socijalna pitanja, a realizuju Opština Koceljeva i Caritas Šabac, Miroljub Nikolić, direktor Caritasa Šapca uručio je sertifikate Republičkog zavoda za socijalnu zaštitu negovateljicama koje su prošle akreditovanu obuku.

Poseta Koceljevi bila je i prilika da posetimo korisnike, uverimo se u njihovo zadovoljstvo kvalitetom naše usluge i čujemo njihovo mišljenje.

Na području ove opštine trenutno imamo oko 120 korisnika koje obilazi sedam negovateljica u saradnji sa stručnim radnicima.

Opština Koceljeva i Caritas Šabac su partneri na projektu koji finansira resorno Ministarstvo, a ovaj vid saradnje još jedan je od dokaza poverenja u kvalitet naše usluge i profesionalne standarde koje ispunjavamo.

Uslugu Pomoć u kući Caritas Šabac pruža na području grada Šapca i na teritoriji opštine Bogatić. Sve veći broj zadovoljnih korisnika potvrđuje i veliku potrebu za ovom vrstom usluge, ali i visok profesionalni nivo i posvećenost naših ljudi angažovanih kroz ove projekte. Na taj način Caritas Šabac svoju misiju ostvaruje prepoznajući potrebe, kako onih kojima pružamo uslugu, tako i onih koji su angažovani kroz projekte. Na korist zajednici - Caritas Šabac!