DS Busuit - Premium Business Template for Joomla!

first
  
last
 
 
start
stop

Link

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Video

Arhiva vesti

Powered by mod LCA

Social Media Links

Facebook
Twitter

Social Bookmark

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinMixxRSS Feed
Caritas Šabac dobio licence za Dnevni boravak i Pomoć u kući PDF Štampa El. pošta

Razvijajući svoje usluge i kontinuirano unapređujući njihov kvalitet uspeli smo da se svrstamo među retke organizacije koje imaju licencu za dve usluge – Dnevni boravak i Pomoć u kući. Licence za Dnevni boravak za osobe sa mentalnim smetnjama i intelektualnim poteškoćama i uslugu Pomoć u kući,  u Beogradu, Miroljubu Nikoliću, direktoru Caritasa Šapca uručio Aleksandar Vulin, ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.

Dnevni boravak “Sv. Sofija” Caritasa Šapca PRVI je licencirani dnevni boravak za osobe sa mentalnim smetnjama i intelektualnim poteškoćama u Srbiji,a Caritas Šabac spada u retke pružaoce usluga koji imaju licence za pružanje dve usluge.

Na ovaj način potvrđeno je da smo ispunili sve standarde za pružanje ovih usluga kao ravnopravan partner državnim i drugim organizacijama pružaocima usluge socijalne zaštite. Miroljub Nikolić zahvalio se Ministarstvu na poverenju i prepoznavanju vrednosti u aktivnostima koje realizujemo ističući značaj licenciranja usluga i ispunjavanja svih standarda u pružanju usluga socijalne zaštite.


- Čast nam je što je Ministarstvo prepoznalo da ispunjavamo sve neophodne kriterijume i potvrdilo da smo, iako iz nevladinog sektora, ravnopravni pružalac ovih usluga socijalne zaštite. Caritas Šabac odgovorno ispunjava svoju misiju, a licence koje smo danas dobili potvrda su da smo u ovom segmentu svog rada odgovorili profesionalnim standardima, što je jedan od naših prioriteta.Ovo je velika profesionalna satisfakcija za našu organizaciju, priznanje, ali i obaveza da sa istim entuzijazmom i posvećenošću nastavimo svoj rad - rekao je Miroljub Nikolić, direktor Caritasa Šapca na svečanoj dodeli licenci, obraćajući se u ime organizacija civilnog društva.