DS Busuit - Premium Business Template for Joomla!

first
  
last
 
 
start
stop

Link

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Video

Arhiva vesti

Powered by mod LCA

Social Media Links

Facebook
Twitter

Social Bookmark

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinMixxRSS Feed
Tim Caritasa Šapca – srce naše organizacije PDF Štampa El. pošta

Danas smo najbolji primer socijalnog preduzetništva u Srbiji. Danas smo ponosni na svoj tim – jer, naš najvažniji resurs su ljudi. A, kako je sve počelo?

Sada već davne 2001. godine započeli smo našu priču. Pokrenut je projekat besplatnog pranja veša za korisnike kućne nege, putem kojeg smo angažovali samohrane majke. Nakon donacije opreme za hemijsko čišćenje iz Italije i kupovine lokala, kroz kredit UniCredit banke, nastala je ideja o pokretanju prvog komercijalnog vešeraja. U decembru 2012. godine, otvoren je „Elio“ vešeraj u ulici Cara Dušana. Trebalo je dosta snage i energije kako bi naša priča zaživela, a, danas smo, prema rečima drugih, najbolji primer socijalnog preduzetništva u Srbiji.

Zahvaljujući predanosti zaposlenih u Caritasu imamo dva nova vešeraja, na sada već poznatim lokacijama - u ulicama Vuka Karadžića i Cerskoj.

Naš tim su vredni i požrtvovani ljudi, koji su uvek spremni da, uz osmeh, pruže uslugu najvišeg kvaliteta. Slavica Urošević, jedna je od deset zaposlenih u našem vešeraju. Slavica je jedna od nas, majka dvoje dece, sa diplomom finansijskog tehničara.

-  Nakon duže potrage za poslom, konačno mi se pružila šansa da radim. U „Caritasu“ sam više od godinu dana. Kroz obuku i posao, imala sam priliku da se upoznam sa stvarima koje ranije nisam radila. Danas, ističem da sam srećna što sam deo ove priče  – kaže Slavica.