DS Busuit - Premium Business Template for Joomla!

first
  
last
 
 
start
stop

Link

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Subscriber NewsletterHTML format?

Video

Arhiva vesti

Powered by mod LCA

Social Media Links

Facebook
Twitter

Social Bookmark

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinMixxRSS Feed
Dobro došli na prezentaciju Caritas Šabac
Socijalno preduzetništvo i biznis - mogućnosti i izazovi PDF Štampa El. pošta

U organizaciji Erste Banka i Tima za socijalno uključivanje i smanjenje siromaštva Vlade Republike Srbije  11.10.2011. godine u Palati Srbije u Beogradu održana je konferencija "Socijalno preduzetništvo i biznis – mogućnosti i izazovi" u okviru Evropske nedelje malih i srednjih preduzeća a i imala je za cilj da okupi preduzetnike i investitore, fondacije i organizacije civilnog društva, predstavnike javnog sektora i medija, kao i sve druge zainteresovane strane, i informiše ih o mogućnostima koje pruža koncept socijalnog preduzetništva. Na konferenciji je bilo reči o načinu na koji kompanije u Srbiji mogu da podrže razvoj socijalnih preduzeća.

Opširnije...
 
U poseti institucijama Evropske Unije PDF Štampa El. pošta

U okviru programa Eropske komisije “People 2 People”, od 20. do 23.09.2011. godine organizovana je studijska poseta Briselu pod nazivom: “Uloga verskih organizacija u socijalnoj zaštiti”.

Opširnije...
 
Poseta manastiru Radovašnica PDF Štampa El. pošta

Predstavnici i volonteri Caritas-a Šabac i predstavnici Kancelarije za mlade grada Šapca posetili su 17.09.2011. godine manastir Radovašnicu. Domaćin grupi je bio sinđel Nifont Pavlović. Ideja za posetu i unapređenje saradnje rodila se prilikom sudijskog putovanju u Firenci, u kom su svi učestvovali.

Opširnije...
 
Stvaranje podsticajnog okruženja za razvoj civilnog društva PDF Štampa El. pošta

Civilno društvo i državne institucije potrebni su jedni drugima u izgradnji demokratije, ali Srbiji još nedostaju obavezujući modeli komunikacije među njima, izjavila je predsednica Skupštine Srbije Slavica Đukić Dejanović otvarajući 29.09.2011. godine u Domu narodne skupštine skup na temu "Stvaranje podsticajnog okruženja za razvoj civilnog društva".

Opširnije...
 
Volonteri Caritasa Šabac u Firenci PDF Štampa El. pošta

U okviru projekta „Volonterski centar“ Caritas-a Šabac, a na poziv Caritas-a Firence, ekipa volontera iz Šapca, od 27.08. - 4.09.2011. boravila je u studijskoj poseti Firenci.
{gallery}firenze_2011{/gallery}

Opširnije...
 
<< Početak < Prethodna 101 102 103 104 105 106 107 108 109 Sledeća > Kraj >>

Strana 105 od 109