DS Busuit - Premium Business Template for Joomla!

first
  
last
 
 
start
stop

Link

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Subscriber NewsletterHTML format?

Video

Arhiva vesti

Powered by mod LCA

Social Media Links

Facebook
Twitter

Social Bookmark

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinMixxRSS Feed
Dobro došli na prezentaciju Caritas Šabac
Napravi promenu - volontiraj! PDF Štampa El. pošta

U ponedeljak 05. decembra u Palati Srbije održana je nacionalna konferencija “Napravi promenu – volontiraj!” povodom 5. decembra, Međunarondog dana volontera i završetka 2011. kao Evropske godine volontiranja.

Opširnije...
 
Volonteri Caritasa Šabac na Gučevu PDF Štampa El. pošta

U susret 05. decembru, Međunarodnom danu volontera, volonteri Caritasa Šabac, koji su angažovani na projektima Centar za slušanje i Kućna nega, imali su 03.12. radionicu na planini Gučevo.

Opširnije...
 
Uloga medicinske sestre u životu osoba sa mentalnim poremećajima PDF Štampa El. pošta

Kampanjom „365 dana za mentalno zdravlje“ povodom 10. oktobra Svetskog dana mentalnog zdravlja, započet je niz aktivnosti na promociji mentalnog zdravlja. Kao nastavak aktivnosti, u okviru projekta „Praćenje pri realizaciji kućnih poseta osobama sa psihičkim poremećajima“, u sredu 9-og novembra u Svečanoj sali medicinske škole u Šapcu, održano je stručno predavanje na temu „Uloga medicinske sestre u životu osoba sa mentalnim poremećajima – iskustva iz Italije“ sa ciljem da se  budući medicinski radnici što bolje edukuju. Gosti iz Italije, koji su partneri na projektu, predstavnici Caritasa Trst, Centara za mentalno zdravlje iz Palmanove i Đemone i bolnice iz Gorice, potrudili su se da na najbolji način prenesu svoja iskustva i znaja u radu sa pacijentima.

Opširnije...
 
Konferenciju o siromaštvu i socijalnoj isključenosti PDF Štampa El. pošta

U ponedeljak, 28.11.2011. godine u Beogradu u hotelu Moskva, organizovana je prezentaciji izveštaja Siromaštvo ima više lica - Siromaštvo i socijalna isključenost koje uočava Katolička crkva u Srbiji u okviru Međunarodne konferencije o siromaštvu i socijalnoj isključenosti koju organizuje Caritas Srbije.

Opširnije...
 
Kampanja - 365 dana za mentalno zdravlje - u Šapcu PDF Štampa El. pošta

Povodom 10-og oktobra, Svetskog dana mentalnog zdravlja, Caritas zajedno sa Ministarstvom zdravlja Republike Srbije pokrenuo je antistigma kampanju pod nazivom 365 dana za mentalno zdravlje.

Opširnije...
 
<< Početak < Prethodna 101 102 103 104 105 106 107 108 109 Sledeća > Kraj >>

Strana 104 od 109