DS Busuit - Premium Business Template for Joomla!

first
  
last
 
 
start
stop

Link

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Subscriber NewsletterHTML format?

Video

Arhiva vesti

Powered by mod LCA

Social Media Links

Facebook
Twitter

Social Bookmark

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinMixxRSS Feed
Dobro došli na prezentaciju Caritas Šabac
Aktivnosti u okviru projekta “Volonterski centar” PDF Štampa El. pošta

U okviru projekta “Volonterski centar” volonteri su, do sada, imali dve radionice. Prva je održana početkom aprila u prostorijama Caritasa Šabac a druga krajem jula na planini Gučevo. Na radionicama volonteri su mogli da se upoznaju sa principima i značajem volonterstva i volonterskog angažovanja, sa aktivnostima Caritasa Šabac, kodeksom ponašanja, ulogom volontera u integralnoj socijalnoj zaštiti, istorijom i zadacima nege i uloge volontera u kućnoj nezi i sl.

Opširnije...
 
Letnja škola volonterstva u Ohridu PDF Štampa El. pošta

U sklopu regionalne saradnje Caritasa Jugoistočne Evrope (Parish Social Ministry), koja promoviše razvoj župskih Caritasa, od 18. do 24.07.2011. godine u Makedoniji,  tačnije u prelepom Ohridu, održana je letnja škola volonterstva (Summer School 2011).

Opširnije...
 
Stručnjaci iz Srbije u Italiji PDF Štampa El. pošta

U okviru projekta ”Praćenje pri realizaciji kućnih poseta osoba sa psihičkim poremećajima”, a u organizaciji Caritasa Trst i partnera iz Italije, predstavnici zdravstvenih i socijalnih institucija iz Šapca i Valjeva su posetili od 06. do 11. juna 2011. godine italijansku regiju Friuli Venezia Giulia.

Opširnije...
 
Održan akreditovan seminar za gerontodomaćice PDF Štampa El. pošta

U organizaciji Caritasa Srbije, od 20. do 27. juna 2011. godine, u Mužlji kod Zrenjanina održan je trening pod nazivom: “Integralni program obuke pomoći u kući sa elementima bazične nege”.

Opširnije...
 
U poseti „Vescovini group“ PDF Štampa El. pošta

U toku studijske posete italijanskoj regiji Friuli Venezia Giulia predstavnik Caritasa Šabac g-din Miroljub Nikolić je 10.06.2011. godine posetio „Vescovini group“ u čijem sastavu posluje i fabrika „SBE Serbia“ koja svoju poslovnu aktivnost započinje u Srbiji. Naime, radi se o do sada najvećoj grinfild investiciji u Šapcu. 

Opširnije...
 
<< Početak < Prethodna 101 102 103 104 Sledeća > Kraj >>

Strana 101 od 104