DS Busuit - Premium Business Template for Joomla!

first
  
last
 
 
start
stop

Link

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Subscriber NewsletterHTML format?

Video

Arhiva vesti

Powered by mod LCA

Social Media Links

Facebook
Twitter

Social Bookmark

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinMixxRSS Feed
Dobro došli na prezentaciju Caritas Šabac
Kad se vrati boja svakom danu PDF Štampa El. pošta

Zaboravljene, odbačene, a sada KAO NOVE - taljige i sanke na našem imanju u Bogatiću, posle reparacije, počele novi "život"... ❤️? ... Svaki veliki poduhvat u početku je bio samo ideja. A, ideje žive onda kad svakoga dana radimo na njihovom ostvarenju i sledimo svoj put. Naizlged sitne stvari uvek nas iznova podsete na veliku stvaralačku radost i potvrde da se prava sreća u njima krije. Dobro došli ste da podelimo radost!


 
Potvrda kvaliteta - izveštaj Evropske komisije PDF Štampa El. pošta

Još jedna potvrda odgovorne realizacije naših projekata stigla je ovih dana u Caritas Šabac - Izveštaj Evropske komisije o projektu "Prevencija rezidencijalnog smeštaja osoba sa mentalnim smetnjama i intelektualnim poteškoćama u Mačvanskom okrugu kroz razvoj usluga u zajednici i dnevnog boravka" (Support to prevention of residential treatment of persons with mental and intellectual disorders in Mačvanski County through development of community-based home and day care services) konstatovao je da je naša organizacija projekat realizovala u skladu sa svim propisima i standardima koji važe za korisnike evropskih fondova. Odgovorno i profesionalno - na korist naših sugrađana, za dalji razvoj usluga socijalne zaštite.


 
Sa prijateljima iz Italije i na novim projektima PDF Štampa El. pošta

Caritas Šabac ima dugogodišnju uspešnu saradnju i prijateljske odnose sa italijanskim socijalnim kooperativama i udruženjima. Dalje unapređenje saradnje i dogovor oko partnerskih projekata sa C.OS.M., Noncello, Caritas Trst, Caritas Gorizia i partnerima iz razlicitih socijalnih i zdravstvenih
ustanova iz regije Friuli Venezia Giulia, kao i vlasnikom i direktorom firme Vescovini Group u čijem sastavu je SBE Serbia, koja posluje u Šapcu, Federikom Vescovinijem, bili su povod za posetu Miroljuba Nikolića, direktora naše organizacije Italiji.

Opširnije...
 
Vladika Lavrentije obeležio pet decenije spiskopske službe PDF Štampa El. pošta

Episkop šabački Lavrentije  svečanom Akademijom obeležio je pet decenija vladičanstva.

Opširnije...
 
AVLIJA održivog razvoja u Bogatiću PDF Štampa El. pošta

Kako vam zvuči Avlija održivog razvoja? U našem slučaju ne samo da zvuči dobro, nego tako i izgleda .. Na imanju u Bogatiću, rekonstrukcijom pomoćnih zgrada i izgradnjom letnjikovca, uz podršku SWG, nastala je Avlija, a, održivom u daljem razvoju učiniće je podrška naših prijatelja i partnera...

Opširnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Strana 10 od 91