DS Busuit - Premium Business Template for Joomla!

first
  
last
 
 
start
stop

Link

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Subscriber NewsletterHTML format?

Video

Arhiva vesti

Powered by mod LCA

Social Media Links

Facebook
Twitter

Social Bookmark

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinMixxRSS Feed
Dobro došli na prezentaciju Caritas Šabac
U susret novoj Strategiji zaštite mentalnog zdravlja PDF Štampa El. pošta

Konferenciji, pod nazivom „U susret novoj strategiji zaštite mentalnog zdravlja i tretmanu zasnovanom na ljudskim pravima“, koja je održana u Beogradu prisustvovao je director Caritasa Šapca Miroljub Nikolić. Konferenciju su organizovali Međunarodna mreža pomoći (IAN) iz Beograda i Odsek za mentalno zdravlje iz Trsta u okviru projekata EQUAL – koji je finansiran od strane  Regije Fruli Venecija Julija - L.R. 19/2000 – Italija i  Savet Evrope, u okviru projekta „Jačanje zaštite ljudskih prava lica lišenih slobode i osuđenih lica u Srbiji“, koji je deo zajedničkog programa Evropske unije i Saveta Evrope “Horizontal Facility” za Zapadni Balkan i Tursku.

Opširnije...
 
Otvoren Dnevni boravak „Sv. Jovan“ u Bogatiću PDF Štampa El. pošta

U prisustvu velikog broja prijatelja, saradnika i partnera u Bogatiću je otvoren Dnevni boravak i objekat za stanovanje uz podršku “Sv. Jovan”, označavajući početak pružanja tri usluge kroz projekat “Unapređenje i razvoj usluga u zajednici za osobe sa mentalnim i intelektualnim poteškoćama u Mačvanskom okrugu”. Presecanjem vrpce Dnevni boravak su otvorili beogradski nadbiskup Stanislav Hočevar, predsednik Opštine Bogatić Nenad Beserovac, predstavnici partnera – C.O.S.M. Michaela Vogrig i Caritasa Italije, Daniele Bombardi i direktor Caritasa Šapca Miroljub Nikolić.

Opširnije...
 
Novi grant Delta Fondacije podrška našim idejama PDF Štampa El. pošta

Caritas Šabac je i u okviru trećeg ciklusa "Zasada za budućnost" dobio podršku Delta Fondacije za svoje ideje i poslove koje radimo. Naša organizacija našla se među devet odabranih u konkurenciji 24 koje su učestvovale na konkursu.

Opširnije...
 
Međunarodni dan borbe protiv nasilja nad starima PDF Štampa El. pošta

Caritas Šabac je u saradnji sa dugogodisnjim partnerom Crvenim krstom Koceljeva, a u povodu obeležavanja Međunarodnog dana borbe protiv nasilja nad starima, 15. juna, organizovao okrugli sto na temu „Zlostavljanje starih - da li se prepoznaje?“ Ovom skupu prisustvovali su predsednik opštine Koceljeva Dušan Ilinčić, načelnik odeljenja za opštu upravu i javne službe Radovan Ranisavljević, predstavnici zdravstvenih službi i srednje škole, Crvenog krsta kao i negovateljice i medicinske sestre službe za pomoć u kući Caritasa Šabac.

Opširnije...
 
Naši proizvodi na manifestaciji Dani rakije PDF Štampa El. pošta

Caritas Šabac i ove godine učesnik je manifestacije koja privlači pažnju velikog broja posetilaca i okupi brojne kvalitetne proizvođače iz cele zemlje. Ovogodišnji “Dani rakije”, uz raznovrstan kulturno-umetnički program, održani su na Trgu šabačkih žrtava.

Opširnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Strana 10 od 106