DS Busuit - Premium Business Template for Joomla!

first
  
last
 
 
start
stop

Link

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Subscriber NewsletterHTML format?

Video

Arhiva vesti

Powered by mod LCA

Social Media Links

Facebook
Twitter

Social Bookmark

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinMixxRSS Feed
Dobro došli na prezentaciju Caritas Šabac
Upravljanje i rukovođenje u OCD - obuka Erste Fondacije PDF Štampa El. pošta

Predstavnice Caritasa Šapca Radmila Avramović i Sanja Vuković prisustvovale su obuci koja je, u okviru Regionalnog programa Erste fondacije, realizovana u Zagrebu. Predavači Sonja Vuković i Ranko Milić govorili su o temama važnim za funkcionisanje nevladinog sektora - kako uspešno voditi i upravljati organizacijama civilnog društva.


Opširnije...
 
Poptisan Protokol o međusektorskoj saradnji na projektu u Bogatićua PDF Štampa El. pošta

U okviru projekta “Unapređenje razvoja usluga za osobe sa mentalnim smetnjama i intelektualnim poteškoćama u Mačvanskom okrugu“ u Bogatiću je potpisan Protokol o međusektorskoj saradnji, sa ciljem unapređenje zajedničkog rada na polju zdravstvene i socijalne zaštite. Protokol su potpisali predstavnici Caritasa, Opštne Bogatić, Doma zdravlja Bogatić, Centra za socijalni rad Bogatić i Opšte bilnice „Dr Laza Lazarević“ Šabac.

Opširnije...
 
Sajam socijalnot preduzetništva u Novom Pazaru PDF Štampa El. pošta

Naša organizacija imala je zapažen nastup na Sajmu socijalnog preduzetništva u Novom Pazaru, na kom se predstavilo više od 20 uspešnih socijalnih preduzeća iz cele Srbije.

 

Opširnije...
 
Javna rasprava o Strategiji socijalne zaštite 2019-2025. PDF Štampa El. pošta

Direktor Caritasa Šapca Miroljub Nikolić učestvovao je na Konferenciji „Pokretanje procesa izrade Strategije socijalne zaštite u Republici Srbiji“ koja je održana u Beogradu. Ovaj skup predstavlja početak javne i stručne rasprave o budućim ciljevima i prioritetima u oblasti socijalne zaštite, a održan je sa ciljem da se predstavi početak procesa izrade Strategije socijalne zaštite u Republici Srbiji za period 2019 – 2025.

Opširnije...
 
Mreža poverenja - naša usluga Pomoć u kući PDF Štampa El. pošta

Šireći mrežu korisnika usluge Pomoć u kući gradimo poverenje i partnerstva. Među opštinama sa kojima imamo partnerski odnos u pružanju ove usluge su i Vladimirci, a zahvaljujući toj saradnji brojni stariji i žitelji ove opštine kojima je ova vrsta pomoći neophodna, ostvarili su pravo na kvalitetniji i lakši život.

 

Opširnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Strana 10 od 104