DS Busuit - Premium Business Template for Joomla!

first
  
last
 
 
start
stop

Link

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Subscriber NewsletterHTML format?

Video

Arhiva vesti

Powered by mod LCA

Social Media Links

Facebook
Twitter

Social Bookmark

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinMixxRSS Feed
Dobro došli na prezentaciju Caritas Šabac
Radionica posvećena izradi indeksa dobre uprave PDF Štampa El. pošta

Radionici “Izrada Indeksa dobre uprave na lokalnom nivou”, koju je realizovala Stalna konferencija gradova i opština u partnerstvu sa Kancelarijom za saradnju sa civilnim društvom, prisustvovao je Miroljub Nikolić, direktor Caritasa Šapca. Naša organizacija našla se među 50 organizacija civilnog sektora izabranih da se angažuju na unapređenju funkcionisanja različitih segmenata našeg društva.Opširnije...
 
Ljubav i poverenje - temelj našeg DOMA PDF Štampa El. pošta

Dom je tamo gde su Ljubav i poverenje! Zato je naš Dnevni boravak "Sv. Sofija" i u danima Božića bio dom za sve nas koji se međusobno razumemo, poštujemo, delimo iste vrednosti i zalažemo za to da svako od nas ima istu potrebu za ljubavlju i razumevanjem i da zato zaslužuje i iste šanse.

Opširnije...
 
Duh praznika u našem Dnevnom boravku PDF Štampa El. pošta

Uz jelku i ukrase duh novogodišnjih praznika stigao je i u naš Dnevni boravak "Sv. Sofija". Zajedničko ukrašavanje prostora u kom delimo svaki dan još jedna je prilika da jedni drugima budemo bliži i podelimo prazničnu radost. Jer, radost je imati dom kao što je ovaj naš - Dnevni boravak "Sv. Sofija".

Opširnije...
 
Hristos se rodi - srećan Božić! PDF Štampa El. pošta

Pravoslavni vernici slave danas Badnji dan, kao predvečerje velikog praznika Hristovog rođenja. Večernjem bogosluženju u šabačkoj sabornoj crkvi prisustvovao je Miroljub Nikolić, direktor Caritasa Šapca.

Opširnije...
 
Božićni ručak u crkvi Sv. Ane PDF Štampa El. pošta

Tradicionalno u crkvi Sv. Ane, na Božić, priredili smo ručak za naše sugrađane lošijeg materijalnog stanja, u želji da sa njima podelimo radost velikog praznika.

Opširnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Strana 10 od 99