DS Busuit - Premium Business Template for Joomla!

first
  
last
 
 
start
stop

Link

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Subscriber NewsletterHTML format?

Video

Arhiva vesti

Powered by mod LCA

Social Media Links

Facebook
Twitter

Social Bookmark

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinMixxRSS Feed
Dobro došli na prezentaciju Caritas Šabac
Međunarodni dan volontera PDF Štampa El. pošta

Danas je Međunarodni dan volontera! Dragi prijatelji volonteri, koji nam godinama pomažete da pomognemo, u ime svih koji smo zajedno pomogli i tima Caritasa Šapca, upućujemo VELIKO HVALA na otvorenom srcu, podsticajnom i kreativnom doprinosu svim našim akcijama i dobroj volji koju pokazujete. Hvala na vremenu koje u kratkom danu pronalazite, pažnji i ljubavi koje darujetei i podršci koju pružate. Ohrabreni vašom podrškom možemo više za sve one kojima je naša podrška potrebna – HVALA!!!

Opširnije...
 
Druženje korisnika naše usluge Dnevnog boravka PDF Štampa El. pošta

Druženjem korisnika naša dva dnevna boravka "Sv. Sofija" i "Sv. Jovan" obeležili smo Međunarodni dan osoba sa invaliditetom. Naši korisnici su osobe sa mentalnim smetnjama i intelektualnim poteškoćama.


Opširnije...
 
Nastavljen ERASMUS projekat PDF Štampa El. pošta

U okviru projekta Erasmus + „Empowering young people in Eco & Agro-Rural Tourism that help local development", predstavnici Caritas-a Šabac učestvovali su u obuci na  temu metode neformalnog obrazovanja i mogućnosti njihove primene u oblasti eko i agro turizma organizovanoj od strane NVO iz Albanije Famullia ”Shën Luka Ungjilltar”.

Opširnije...
 
Poseta Šabačkom muzeju PDF Štampa El. pošta

Korisnici Dnevnog boravka “Sv. Jovan” iz Bogatića posetili su prošle nedelje Šabac. Ova poseta je bila prilika za odlazak u Narodni muzej Šapca u kom su razgledali stalnu postavku, jednu od najlepših i najsavremenijih u Srbiji. Ljubaznošću naših domaćina, pre svega, Svetlanke Milutinović, kustosa-istoričara, naši korisnici su se upoznali sa istorijom grada, koja je predstavljena ovom stalnom izložbom.


Opširnije...
 
O poljoprivredi, ruralnom razvoju I saradnji na sastanku u Bogatiću PDF Štampa El. pošta

XX sastanak Grupe zainteresovanih strana prekograničnog regiona "Drina-Tara" u sklopu SWG projekta “Regionalna saradnja i umrežavanje u oblasti poljoprivrede, ruralnog i ekonomskog razvoja prekograničnih područja” održan je prošle nedelje u Bogatiću.

Opširnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Strana 9 od 109