DS Busuit - Premium Business Template for Joomla!

first
  
last
 
 
start
stop

Link

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Subscriber NewsletterHTML format?

Video

Arhiva vesti

Powered by mod LCA

Social Media Links

Facebook
Twitter

Social Bookmark

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinMixxRSS Feed
Dobro došli na prezentaciju Caritas Šabac
Nastavlja se saradnja sa Caritas Italiana PDF Štampa El. pošta

Daniele Bombardi, regionalni koordinator Caritas Italiana posetio je ove nedelje našu organizaciju i razgovarao sa direktorom Miroljubom Nikolićem i saradnicima. Tema sastanka je bio projekat “Unapređenje i razvoj usluga u zajednici za osobe sa mentalnim i intelektualnim poteškoćama u Mačvanskom okrugu” I predstojeće aktivnosti na tom projektu.

Opširnije...
 
Predstavnici BELhospice centra u poseti Caritasu Šapca PDF Štampa El. pošta

U poseti Caritasu Šapca i našem Dnevnom boravku “Sv. Sofija” juče su bile naše drage kolege i saradnici iz BELhospice Centar za palijativno zbrinjavanje -http://www.belhospice.org/eng/. Cilj ove posete je ojačavanje saradnje i razmena iskustava, prevashodno jer i oni pokreću uslugu dnevnog boravka.


Opširnije...
 
Inovativni pristupi u realizaciji usluga socijalne zaštite PDF Štampa El. pošta

U prostorijama Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja održan je skup posvećen inovativnim pristupima u sprovođenju usluga socijalne zaštite u Republici Srbiji. Skup je organizovan u okviru projekta "Podrška razvoju regulatornih mehanizama socijalne zaštite", koji finansira Evropska unija. Sastanku su prisustvovali naši Miroljub Nikolić i Radmila Avramović.Opširnije...
 
Služba za pomoć u kući i u Malom Zvorniku PDF Štampa El. pošta

Naša Služba za pomoć u kući u ovoj godini i na području Opštine Mali Zvornik. Šireći mrežu korisnika ove usluge, Caritas Šabac širi krug poverenja. Velikom broju naših starijih sugrađana potrebni su podrška i pomoć u svakodnevnom životu. Prepoznajući njihovu potrebu Caritas Šabac razvio je ovu uslugu, licencirao je i stekao veliki broj korisnika na području Šapca, Bogatića, Koceljeve, Vladimiraca, a sada i Malog Zvornika.


Opširnije...
 
O socijalnoj ekonomiji na radionici u Mariboru PDF Štampa El. pošta

U Mariboru, koji ove godine nosi titulu Evropskog sedišta socijalneekonomije, održana je radionica u okviru projekta „Employee Involvement in Personal Care and Household Services“. Projekat finansira Evropska unija, a realizuje ga savez socijalnih kooperativa iz Italije „Legacoopsociali“, koji predstavlja Michela Vogrig.

Opširnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Strana 9 od 99