DS Busuit - Premium Business Template for Joomla!

first
  
last
 
 
start
stop

Link

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Subscriber NewsletterHTML format?

Video

Arhiva vesti

Powered by mod LCA

Social Media Links

Facebook
Twitter

Social Bookmark

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinMixxRSS Feed
Dobro došli na prezentaciju Caritas Šabac
Studijska poseta Italiji - projekat sa partnerima iz C.O.S.M. PDF Štampa El. pošta

U okviru projekta "Laboratorio di impresa sociale in Serbia per il reinserimento lavorativo e sociale delle persone con sofferenza mentale", koji realizuju Caritas Šabac i Consorzio Operativo Salute Mentale (C.O.S.M.) iz Udina, a sufinansira regija Friuli Venezia Giulia, juče je počela studijska poseta Italiji sa ciljem da se članovima naše delegacije približi tema usluga socijalne zaštite, zapošljavanja, radne aktivacije i socijalnog preduzetništva za osobe sa mentalnim smetnjama.

 

Opširnije...
 
Napreduju radovi na našem objektu u Bogatiću PDF Štampa El. pošta

U okviru našeg projekta koji je podržala Evropska unija, a koji za cilj ima razvoj usluge Dnevnog boravka i stanovanja uz podršku na teritoriji ove opštine, radovi na adaptaciji kuće koja se nalazi na našem imanju u ovom mestu, uveliko su odmakli. Posle grubih radova na rekonstrukciji ovog prostora, zamene stolarije, izrade izolacije, u toku su završni radovi na postavljanju fasade i ograde na imanju.

Opširnije...
 
Sve veći broj korisnika Službe za pomoč u kući u Vladimircima PDF Štampa El. pošta

Iz dana u dan raste naša Služba za pomoć u kući u Vladimircima. Dosadašnje iskustvo i poverenje koje su naši korisnici stekli u naše ekipe rezultirali su novim korisnicima i širenju mreže naše usluge. Neke od naših vernih korisnika i neke nove posetili smo ovih dana u Dragojevcu.

 

Opširnije...
 
Mali lanci vrednosti u turizmu - seminar u Banji Koviljači PDF Štampa El. pošta

Turizam – tema radionice koju je organizovala Regional Rural Development Standing Working Group (SWG RRD), a kojoj su prisustvovale naše Snežana Lozanović i Ana Gajić. Još jedna prilika da proverimo svoje znanje, steknemo novo, budemo bolji.... Naša Avlija održivog razvoja jedan je, uvereni smo, od tih „malih lanaca velike vrednosti“.Zato učimo iz dana u dan, kako bismo unapredili svoju uslugu i učinili je istinski održivom....

Opširnije...
 
Naša "priča sa dušom" PDF Štampa El. pošta

Predstavnica Delta Fondacije, sa kojom smo uspešno sarađivali u dva ciklusa projekta #Zasad za budućnost, Nadica Milanović posetila je našu organizaciju sa novinarom Nenadom Blagojevićem, koji uređuje sajt "Priče sa dušom" https://pricesadusom.com/ .

Opširnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Strana 9 od 95