DS Busuit - Premium Business Template for Joomla!

first
  
last
 
 
start
stop

Link

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Subscriber NewsletterHTML format?

Video

Arhiva vesti

Powered by mod LCA

Social Media Links

Facebook
Twitter

Social Bookmark

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinMixxRSS Feed
Dobro došli na prezentaciju Caritas Šabac
Druženje korisnika naše usluge Dnevnog boravka PDF Štampa El. pošta

Druženjem korisnika naša dva dnevna boravka "Sv. Sofija" i "Sv. Jovan" obeležili smo Međunarodni dan osoba sa invaliditetom. Naši korisnici su osobe sa mentalnim smetnjama i intelektualnim poteškoćama.


Opširnije...
 
Poseta Šabačkom muzeju PDF Štampa El. pošta

Korisnici Dnevnog boravka “Sv. Jovan” iz Bogatića posetili su prošle nedelje Šabac. Ova poseta je bila prilika za odlazak u Narodni muzej Šapca u kom su razgledali stalnu postavku, jednu od najlepših i najsavremenijih u Srbiji. Ljubaznošću naših domaćina, pre svega, Svetlanke Milutinović, kustosa-istoričara, naši korisnici su se upoznali sa istorijom grada, koja je predstavljena ovom stalnom izložbom.


Opširnije...
 
O poljoprivredi, ruralnom razvoju I saradnji na sastanku u Bogatiću PDF Štampa El. pošta

XX sastanak Grupe zainteresovanih strana prekograničnog regiona "Drina-Tara" u sklopu SWG projekta “Regionalna saradnja i umrežavanje u oblasti poljoprivrede, ruralnog i ekonomskog razvoja prekograničnih područja” održan je prošle nedelje u Bogatiću.

Opširnije...
 
Nastavljen ERASMUS projekat PDF Štampa El. pošta

U okviru projekta Erasmus + „Empowering young people in Eco & Agro-Rural Tourism that help local development", predstavnici Caritas-a Šabac učestvovali su u obuci na  temu metode neformalnog obrazovanja i mogućnosti njihove primene u oblasti eko i agro turizma organizovanoj od strane NVO iz Albanije Famullia ”Shën Luka Ungjilltar”.

Opširnije...
 
Gosti iz Sremske Mitrovice u našoj Avliji u Bogatiću PDF Štampa El. pošta

Caritas Šabac je nedavno imao priliku da u aktivnosti Dnevnog boravka 'Sv. Jovan' uključi korisnike Dnevnog centra za podršku odraslim i starijim osobama sa telesnim, mentalnim i intelektualnim invaliditetom 'Sveta Tereza' iz Sremske Mitrovice. Koliko su dragi gosti uživali upoznajući se sa sadržajem imanja i radom našeg Dnevnog boravka, govori njihova motivisanost i želja da se aktivno uključe u dnevne aktivnosti.

Opširnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Strana 9 od 108