DS Busuit - Premium Business Template for Joomla!

first
  
last
 
 
start
stop

Link

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Subscriber NewsletterHTML format?

Video

Arhiva vesti

Powered by mod LCA

Social Media Links

Facebook
Twitter

Social Bookmark

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinMixxRSS Feed
Dobro došli na prezentaciju Caritas Šabac
U susret novim uslugama PDF Štampa El. pošta

Sa kolegama i partnerima u našem Dnevnom boravku "Sv. Sofija" razgovarali smo o poslovima koji nas očekuju na novom projektu - pokretanju usluga socijalne zaštite za osobe sa mentalnim smetnjama u Bogatiću.

Opširnije...
 
Caritas Šabac na terenskoj-pokaznoj vežbi JENTRAP PDF Štampa El. pošta

Caritas Šabac danas je učestvovao u terensko-pokaznoj vežbi koja je, u okviru projekta JENTRAP, održana na šabačkom Starom gradu.

Opširnije...
 
Upravljanje i rukovođenje u OCD - obuka Erste Fondacije PDF Štampa El. pošta

Predstavnice Caritasa Šapca Radmila Avramović i Sanja Vuković prisustvovale su obuci koja je, u okviru Regionalnog programa Erste fondacije, realizovana u Zagrebu. Predavači Sonja Vuković i Ranko Milić govorili su o temama važnim za funkcionisanje nevladinog sektora - kako uspešno voditi i upravljati organizacijama civilnog društva.


Opširnije...
 
Reformom do unapređenja sistema socijalne zaštite PDF Štampa El. pošta

Direktor Cairtasa Šapca Miroljub Nikolić učestvovao je na Međunarodnoj konferenciji „Reformom do unapređenja sistema socijalne zaštite -Iskustva Republike Poljske i Republike Srbije “ koju je organizovala Komora socijalne zaštite u saradnji sa Ministarstvom za rad zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja i Ambasadom Republike Poljske.

Opširnije...
 
Poptisan Protokol o međusektorskoj saradnji na projektu u Bogatićua PDF Štampa El. pošta

U okviru projekta “Unapređenje razvoja usluga za osobe sa mentalnim smetnjama i intelektualnim poteškoćama u Mačvanskom okrugu“ u Bogatiću je potpisan Protokol o međusektorskoj saradnji, sa ciljem unapređenje zajedničkog rada na polju zdravstvene i socijalne zaštite. Protokol su potpisali predstavnici Caritasa, Opštne Bogatić, Doma zdravlja Bogatić, Centra za socijalni rad Bogatić i Opšte bilnice „Dr Laza Lazarević“ Šabac.

Opširnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Strana 9 od 103