DS Busuit - Premium Business Template for Joomla!

first
  
last
 
 
start
stop

Link

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Subscriber NewsletterHTML format?

Video

Arhiva vesti

Powered by mod LCA

Social Media Links

Facebook
Twitter

Social Bookmark

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinMixxRSS Feed
Dobro došli na prezentaciju Caritas Šabac
Još jedna poseta našoj Avliji održivog razvoja PDF Štampa El. pošta

U našoj #Avliji_održivog_razvoja ugostili smo predstavnike Caritasa Srbije, Caritasa Subotičke i Sremske biskupije.

 

Opširnije...
 
Studijskom posetom Italiji nastavljen važan evorpski projekat PDF Štampa El. pošta

Ekipa Caritasa Šapca, sa predstavnicima partnera, boravila je u studijskoj poseti Italiji u okviru projekta „Unapređenje i razvoj usluga u zajednici za osobe sa mentalnim i intelektualnim poteškoćama u Mačvanskom okrugu”, koji finansira Evropska unija a sprovodi se u saradnji sa Ministarstvom za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.

 

Opširnije...
 
U našoj Avliji održivog razvoja nastavljen projekat Erasmus+ PDF Štampa El. pošta

Naša Avlija održivog razvoja ugostila je učesnike radionice organizovane u okviru Erasmus+ projekta, naše partnere iz Grčke, Albanije, Crne Gore, Kosova i Italije, koji su, uz nas kao domaćine na pravi način koristili sve prednosti rada u ovakvom prostoru.

Opširnije...
 
Partneri iz Italije u poseti Caritasu Šapca PDF Štampa El. pošta

Naši partneri i prijatelji iz socijalne cooperative Noncello i opštine Cordenons iz Italije posetili su ovih dana našu organizaciju. Boravak naših partnera u Šapcu iskoristili smo da ih upoznamo sa svim aktuelnostima, pa smo im predstavili svoje aktivnosti i usluge kroz posetu našem Dnevnom boravku, Servisu za pranje i hemijsko čišćenje “Elio” i imanju u Bogatiću.

 

Opširnije...
 
U susret novoj Strategiji zaštite mentalnog zdravlja PDF Štampa El. pošta

Konferenciji, pod nazivom „U susret novoj strategiji zaštite mentalnog zdravlja i tretmanu zasnovanom na ljudskim pravima“, koja je održana u Beogradu prisustvovao je director Caritasa Šapca Miroljub Nikolić. Konferenciju su organizovali Međunarodna mreža pomoći (IAN) iz Beograda i Odsek za mentalno zdravlje iz Trsta u okviru projekata EQUAL – koji je finansiran od strane  Regije Fruli Venecija Julija - L.R. 19/2000 – Italija i  Savet Evrope, u okviru projekta „Jačanje zaštite ljudskih prava lica lišenih slobode i osuđenih lica u Srbiji“, koji je deo zajedničkog programa Evropske unije i Saveta Evrope “Horizontal Facility” za Zapadni Balkan i Tursku.

Opširnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Strana 8 od 105