DS Busuit - Premium Business Template for Joomla!

first
  
last
 
 
start
stop

Link

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Subscriber NewsletterHTML format?

Video

Arhiva vesti

Powered by mod LCA

Social Media Links

Facebook
Twitter

Social Bookmark

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinMixxRSS Feed
Dobro došli na prezentaciju Caritas Šabac
Obuka u okrivu projekta ELBA PDF Štampa El. pošta

Obuka na temu socijalnog preduzetništva i Business Model Canvas organizovana je u okviru ELBA projekta. Ovaj projekat ima za cilj razvoj socijalne ekonomije u Jugoistočnoj Evropi, a implentira ga sedam naciolnalnih Caritasa iz ovog dela regiona.

Opširnije...
 
Počela realizacija projekta EARTH PDF Štampa El. pošta

Posetom partnerima u Baru, u Crnoj Gori, počela realizacija projekta EARTH, u kom učestvuje Caritas Šabac, a koji finansira Evropska unija. Reč je o projektu EARTH - Empowering young people in Eco- & Agro- Rural Tourism to Help local development, a tim Caritasa Šapca, u kom su Dragana Prodanić i Desirèe Denaro, volonterka iz Italije, predvodi direktor Miroljub Nikolić.

Opširnije...
 
Radionica posvećena izradi indeksa dobre uprave PDF Štampa El. pošta

Radionici “Izrada Indeksa dobre uprave na lokalnom nivou”, koju je realizovala Stalna konferencija gradova i opština u partnerstvu sa Kancelarijom za saradnju sa civilnim društvom, prisustvovao je Miroljub Nikolić, direktor Caritasa Šapca. Naša organizacija našla se među 50 organizacija civilnog sektora izabranih da se angažuju na unapređenju funkcionisanja različitih segmenata našeg društva.Opširnije...
 
Direktor Caritasa Srbije u poseti našoj organizaciji PDF Štampa El. pošta

U poseti Caritasu Šapca juče je bio direktor Caritasa Srbije, velečasni Ivica Damnjanović, koji je na ovoj poziciji od juna 2017. godine. Uvaženom gostu smo u sedištu oganizacije predstavili istorijat i dosadašnji razvoj Caritasa Šapca i upoznali ga sa brojnim aktivnostima koje realizujemo.

Opširnije...
 
Ljubav i poverenje - temelj našeg DOMA PDF Štampa El. pošta

Dom je tamo gde su Ljubav i poverenje! Zato je naš Dnevni boravak "Sv. Sofija" i u danima Božića bio dom za sve nas koji se međusobno razumemo, poštujemo, delimo iste vrednosti i zalažemo za to da svako od nas ima istu potrebu za ljubavlju i razumevanjem i da zato zaslužuje i iste šanse.

Opširnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Strana 8 od 97