DS Busuit - Premium Business Template for Joomla!

first
  
last
 
 
start
stop

Link

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Subscriber NewsletterHTML format?

Video

Arhiva vesti

Powered by mod LCA

Social Media Links

Facebook
Twitter

Social Bookmark

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinMixxRSS Feed
Dobro došli na prezentaciju Caritas Šabac
Povećanje komunikacionih kapaciteta OCD Šabac PDF Štampa El. pošta

Trodnevnoj obuci pod nazivom „Povećanje komunikacionih kapaciteta OCD Šabac“ organizovanoj od strane Asocijacije Duga prisustvovale su Snežana Lozanović i Dragana Prodanić, stručni radnici Caritas-a Šabac.

Opširnije...
 
Obuka:Skala za procenu funkcionalne efikasnosti PDF Štampa El. pošta

U organizaciji Komore socijalne zaštite i Caritasa Šapca organizovana je obuka “Skala za procenu funkcionalne efikasnosti”. Ova obuka je akreditovana uZavodu za socijalnu zaštitu i namenjena je stručnim radnicima i saradnicima u sistemu socijalne zaštite. Obuci su prisustvovali stručni radnici i saradnici iz Šapca, Bogatića, Sremske Mitrovice, Pančeva i Loznice.

Opširnije...
 
Praznici - vreme darivanja PDF Štampa El. pošta

Praznici - vreme darivanja, pre svega, pažnje, a onda, onog što nam je najpotrebnije. Mnogim od naših korisnika to su osnovne stvari - odeća, obuća, nameštaj, drva... A, kako nam je želja da svoj sistem učinimo održivim i korisnim za sve, drva smo sakupili na našim imanjima i podelili ih korisnicima koji nemaju ogreva.

Opširnije...
 
Božić u našim Dnevnim boravcima: Mri Božji - Hristos se rodi! PDF Štampa El. pošta

Najradosniji hrišćanski praznik, Božić, proslavili smo u naša dva Dnevna boravka – “Sv. Sofija” u Šapcu i “Sv. Jovan” u Bogatiću.

Opširnije...
 
Radionica URADI - kreativno, s ljubavlju PDF Štampa El. pošta

Praznici su lepi jer ih delimo sa onima koje volimo i kojima verujemo – u lepoti druženja i pripadanja je lepota dana koji dolaze. U našem Dnevnom boravku “Sv. Sofija” tako je bilo ovih dana. Uz podršku i pomoć naše drage Dragane Malisic Markovic u okviru umetničke radionice, koja se realizovala u okviru projekta URADI, koji je podržao Grad Šabac, oplemenili smo prostor u kojem naši korisnici provode svoje vreme.

Opširnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Strana 7 od 108