DS Busuit - Premium Business Template for Joomla!

first
  
last
 
 
start
stop

Link

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Subscriber NewsletterHTML format?

Video

Arhiva vesti

Powered by mod LCA

Social Media Links

Facebook
Twitter

Social Bookmark

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinMixxRSS Feed
Dobro došli na prezentaciju Caritas Šabac
Partneri iz Italije u poseti Caritasu Šapca PDF Štampa El. pošta

Naši partneri i prijatelji iz socijalne cooperative Noncello i opštine Cordenons iz Italije posetili su ovih dana našu organizaciju. Boravak naših partnera u Šapcu iskoristili smo da ih upoznamo sa svim aktuelnostima, pa smo im predstavili svoje aktivnosti i usluge kroz posetu našem Dnevnom boravku, Servisu za pranje i hemijsko čišćenje “Elio” i imanju u Bogatiću.

 

Opširnije...
 
U našoj Avliji održivog razvoja nastavljen projekat Erasmus+ PDF Štampa El. pošta

Naša Avlija održivog razvoja ugostila je učesnike radionice organizovane u okviru Erasmus+ projekta, naše partnere iz Grčke, Albanije, Crne Gore, Kosova i Italije, koji su, uz nas kao domaćine na pravi način koristili sve prednosti rada u ovakvom prostoru.

Opširnije...
 
Otvoren Dnevni boravak „Sv. Jovan“ u Bogatiću PDF Štampa El. pošta

U prisustvu velikog broja prijatelja, saradnika i partnera u Bogatiću je otvoren Dnevni boravak i objekat za stanovanje uz podršku “Sv. Jovan”, označavajući početak pružanja tri usluge kroz projekat “Unapređenje i razvoj usluga u zajednici za osobe sa mentalnim i intelektualnim poteškoćama u Mačvanskom okrugu”. Presecanjem vrpce Dnevni boravak su otvorili beogradski nadbiskup Stanislav Hočevar, predsednik Opštine Bogatić Nenad Beserovac, predstavnici partnera – C.O.S.M. Michaela Vogrig i Caritasa Italije, Daniele Bombardi i direktor Caritasa Šapca Miroljub Nikolić.

Opširnije...
 
U susret novoj Strategiji zaštite mentalnog zdravlja PDF Štampa El. pošta

Konferenciji, pod nazivom „U susret novoj strategiji zaštite mentalnog zdravlja i tretmanu zasnovanom na ljudskim pravima“, koja je održana u Beogradu prisustvovao je director Caritasa Šapca Miroljub Nikolić. Konferenciju su organizovali Međunarodna mreža pomoći (IAN) iz Beograda i Odsek za mentalno zdravlje iz Trsta u okviru projekata EQUAL – koji je finansiran od strane  Regije Fruli Venecija Julija - L.R. 19/2000 – Italija i  Savet Evrope, u okviru projekta „Jačanje zaštite ljudskih prava lica lišenih slobode i osuđenih lica u Srbiji“, koji je deo zajedničkog programa Evropske unije i Saveta Evrope “Horizontal Facility” za Zapadni Balkan i Tursku.

Opširnije...
 
Međunarodni dan borbe protiv nasilja nad starima PDF Štampa El. pošta

Caritas Šabac je u saradnji sa dugogodisnjim partnerom Crvenim krstom Koceljeva, a u povodu obeležavanja Međunarodnog dana borbe protiv nasilja nad starima, 15. juna, organizovao okrugli sto na temu „Zlostavljanje starih - da li se prepoznaje?“ Ovom skupu prisustvovali su predsednik opštine Koceljeva Dušan Ilinčić, načelnik odeljenja za opštu upravu i javne službe Radovan Ranisavljević, predstavnici zdravstvenih službi i srednje škole, Crvenog krsta kao i negovateljice i medicinske sestre službe za pomoć u kući Caritasa Šabac.

Opširnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Strana 7 od 103