DS Busuit - Premium Business Template for Joomla!

first
  
last
 
 
start
stop

Link

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Subscriber NewsletterHTML format?

Video

Arhiva vesti

Powered by mod LCA

Social Media Links

Facebook
Twitter

Social Bookmark

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinMixxRSS Feed
Dobro došli na prezentaciju Caritas Šabac
Poseta manastiru Čokešina PDF Štampa El. pošta

U manastiru Čokešina, mestu duhovnosti i tradicije - među prijateljima. Korisnici našeg Dnevnog boravka posetili su manastir Čokešina, gde smo uživali u najboljem društvu i najlepšem ambijentu.

Opširnije...
 
Delegacija Caritasa Evrope u poseti Srbije PDF Štampa El. pošta

Delegacija Caritasa Evrope (Caritas Europe) boravila je u radnoj poseti Srbiji.Tokom boravka u našoj zemlji predstavnici Caritasa Evrope posetili su Beograd i Šabac, gde je za njih i njihovog domaćina Miroljuba Nikolića, direktora Caritas Šapca prijem priredio Nebojša Zelenović, gradonačelnik Šapca. Socijalna ekonomija bila je u središtu pažnje delegacije Caritasa Evrope, a poseta je realizovana u okviru Programme for Employment and Social Innovation "EaSI" (2014-2020), koji podržava Evropska Unija.

Opširnije...
 
Proizvodi sa naših imanja na Danima rakije u Šapcu PDF Štampa El. pošta

Naših ruku i ljubavi delo, proizvodi sa naših imanja #IZMACVESLJUBAVLJU izazvali pažnju posetilaca 6. Dana rakije, manifestacije koja promoviše prirodne proizvode, razvoj poljoprivrede, a našim učešćem i socijalnu ekonomiju i socijalno preduzetništvo...


Opširnije...
 
Svetski dan metnalnog zdravlja - Međunarodna konferencija u Bogatiću PDF Štampa El. pošta

Međunarodnom konferencijom „Razvoj usluga u zajednici – put ka deinstitucionalizaciji“ obeležili smo Svetski dan mentalnog zdravlja na našem imanju u Bogatiću, gde pokrećemo i nove usluge u zajednici. Konferencija je imala za cilj prezentaciju primera dobre prakse kada su u pitanju usluge u zajednici - našeg Dnebnog boravka i Pomoći u kući, kao i upoznavanje sa italijanskim modelom zaštite mentalnog zdravlja i ulogom socijalnog radnika u sistemu zaštite mentalnog zdravlja u zajednici u Italiji.

Opširnije...
 
Deca gosti naše Avlije održivog razvoja u Bogatiću PDF Štampa El. pošta

U Dečjoj nedelji i naša Avlija održivog razvoja u Bogatiću oživela je na najlepši način, otvorivši svoje kapije deci i vaspitačima PU "Slava Ković" iz ovog mesta. Na našem imanju organizovan je sportskidan, pod sloganom „Gradimo mostove među generacijama za radost svakog deteta!“

Opširnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Strana 7 od 91