DS Busuit - Premium Business Template for Joomla!

first
  
last
 
 
start
stop

Link

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Subscriber NewsletterHTML format?

Video

Arhiva vesti

Powered by mod LCA

Social Media Links

Facebook
Twitter

Social Bookmark

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinMixxRSS Feed
Dobro došli na prezentaciju Caritas Šabac
Evropska unija donira više od 4 miliona evra za nove projekte u Srbiji PDF Štampa El. pošta

Na svečanoj ceremoniji u Beogradu dodeljeni ugovori u okviru projekta “Podrška Evropske unije aktivnom uključivanju mladih”. Više od 3.500 mladih dobija šansu da se aktivnije uključe u tržište rada, da se zaposle, unaprede znanja i veštine, steknu radno iskustvo, preduzetničke veštine, pokrenu svoj posao. U okviru ove grant šeme i naša organizacija dobila je podršku Evropske unije, a dodeli ugovora prisustvovali su šef delegacije EU u Srbiji Sem Fabrici, ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević, državni sekretar Predrag Peruničić, kao i brojni predstavnici udruženja i organizacija. U ime našeg tima u Beogradu na dodeli ugovora bili su Miroljub Nikolić i Ivana Korunić.

Opširnije...
 
Obuka o efikasnom upravljanju projektima u Zagrebu PDF Štampa El. pošta

Tim Caritasa Šapca, predvođen direktorom Miroljubom Nikolićem, prošle nedelje prisutvovao je obuci “Povećajte efikasnosti kombinacijom tradicionalnih i agilnih principa upravljanja projektima”, koja je održana u Zagrebu.


Opširnije...
 
IMPACT konferencija u Beogradu PDF Štampa El. pošta

U Beogradu je prošle nedelje održana Impact konferencija posvećena razvoju društvenog uticaja, socijalnog preduzetništva, zelene ekonomije i imapkt investiranja. U ime naše organizacije Konferenciji je prisutvovao Miroljub Nikolić, direktor Caritasa Šapca.

Opširnije...
 
Solidarni agrobiznis PDF Štampa El. pošta

U okviru projekta Zasad za budućnost Delta Fondacije predstavnici petnaestak organizacija i udruženja potpisali su Sporazum o saradnji članica mreže „Solidarni agrobizni“. Za koodrinatora mreže izabran je Miroljub Nikolić, direktor Caritasa Šapca, što predstavlja veliko priznanje za njegovo dosadašnje angažovanje na polju socijalnog preduzetništva, kao i potvrdu dobre prakse našeg udruženja.

Opširnije...
 
I po snegu do korisnika - Koceljeva, zima 2019. PDF Štampa El. pošta

Uverenje da ne postoje prepreke, kad je volja jaka, svakodnevno podstiču naš tim da bude bolji.... Velike snežne padavine krajem januara bile su tako samo novi izazov koji su naše ekipe sa uspehom savladavale na terenu ... Onima zbog kojih nas ni sneg nije sprečio u nameri, naš dolazak bio je više od posete. I to je naš najveći motiv, a motivi nas pokreću......

 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Strana 6 od 108