DS Busuit - Premium Business Template for Joomla!

first
  
last
 
 
start
stop

Link

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Subscriber NewsletterHTML format?

Video

Arhiva vesti

Powered by mod LCA

Social Media Links

Facebook
Twitter

Social Bookmark

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinMixxRSS Feed
Dobro došli na prezentaciju Caritas Šabac
Radionica priprema za IRP PDF Štampa El. pošta

Radionici na temu pripreme za investiranje koju je organizovao SMART Kolektiv, organizacija sa kojom već duži niz godina sarađujemo na području socijalnog preduzetništva, prisustvovali i predstavnici naše organizacije.Radionica predstavlja uvodni (warm up) događaj za Investment Ready Program (IRP) koji sprovodi Impact Hub Vienna.

Opširnije...
 
Edukacija u okviru projekta "Zasad za budućnost" PDF Štampa El. pošta

Predstavnici Caritasa Šapca Miroljub Nikolić i Ivana Korunić učesvovali su na edukaciji koju je organizovala Delta Fondacija 14. i 15. marta u hotelu Park u Beogradu za predstavnike organizacija čije projektne ideje ispunjavaju uslove za naredni krug selekcije u okviru trećeg ciklusa projekta “Zasad za budućnost”.


Opširnije...
 
Usluga Pomoć u kući i u Mladenovcu PDF Štampa El. pošta

Pokrećemo nove usluge i unapređujemo sistem socijalne zaštite u Republici Srbiji! U okviru projekta “Uspostavljanje usluge Pomoć u kući za starije i invalidne osobe, kroz redovno angažovanje gerontodomaćica iz društveno osetljivih kategorija (sa posebnim  fokusom na žene Romske nacionalne pripadnosti)” uspostavljamo Službu za pomoć u kući u Mladenovcu.

Opširnije...
 
Studijska poseta Italiji u projektu EARTH PDF Štampa El. pošta

Ekipa Caritasa Šapca boravi u studijskoj poseti gradu Benevento u Italiji u okviru projekta “EARTH - Empowering young people in Eco - & Agro - Rural Tourism to Help local development” koji finansira Evropska unija kroz Erasmus+ program. Naša organizacija je zvanični partner na projektu, a u Itliji su direktor Miroljub Nikolić, saradnice Dragana Prodanić, Andrijana Nešković i Desirèe Denaro, volonterka iz Italije.


Opširnije...
 
Nastavlja se saradnja sa Caritas Italiana PDF Štampa El. pošta

Daniele Bombardi, regionalni koordinator Caritas Italiana posetio je ove nedelje našu organizaciju i razgovarao sa direktorom Miroljubom Nikolićem i saradnicima. Tema sastanka je bio projekat “Unapređenje i razvoj usluga u zajednici za osobe sa mentalnim i intelektualnim poteškoćama u Mačvanskom okrugu” I predstojeće aktivnosti na tom projektu.

Opširnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Strana 6 od 97