DS Busuit - Premium Business Template for Joomla!

first
  
last
 
 
start
stop

Link

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Subscriber NewsletterHTML format?

Video

Arhiva vesti

Powered by mod LCA

Social Media Links

Facebook
Twitter

Social Bookmark

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinMixxRSS Feed
Dobro došli na prezentaciju Caritas Šabac
Sve veći broj korisnika Službe za pomoč u kući u Vladimircima PDF Štampa El. pošta

Iz dana u dan raste naša Služba za pomoć u kući u Vladimircima. Dosadašnje iskustvo i poverenje koje su naši korisnici stekli u naše ekipe rezultirali su novim korisnicima i širenju mreže naše usluge. Neke od naših vernih korisnika i neke nove posetili smo ovih dana u Dragojevcu.

 

Opširnije...
 
Naša "priča sa dušom" PDF Štampa El. pošta

Predstavnica Delta Fondacije, sa kojom smo uspešno sarađivali u dva ciklusa projekta #Zasad za budućnost, Nadica Milanović posetila je našu organizaciju sa novinarom Nenadom Blagojevićem, koji uređuje sajt "Priče sa dušom" https://pricesadusom.com/ .

Opširnije...
 
Udruživanje aktera ruralnog razvoja - radionice SWG PDF Štampa El. pošta

Radionicama “Kako do uspešnog udruživanja i psolovnog povezivanja aktera ruralnog razvoja”, koje organizuju Regional Rural Development Standing Working Group (SWG RRD) SWG Stalna radna grupa za regionalni ruralni razvoj i nemačka Agencija za međunarodnu saradnju (GIZ), uz finansijsku podršku nemačkog federalnog Ministarstva za ekonomski razvoj i saradnju” (BMZ), prisustvovao je Miroljub Nikolić direktor Caritasa Šapca.

 

Opširnije...
 
Odgovorno za društvo PDF Štampa El. pošta

ODGOVORNO ZA DRUŠTVO, novi projekat u kom učestvuje Caritas Šabac, a koji organizju SMart KolektivForum za odgovorno poslovanje. Cilj ovog projekta je da se podrže socijalna preduzeća da unaprede svoje predstavljanje na tržištu.


 

Opširnije...
 
Potvrda visokog kvaliteta naše usluge PDF Štampa El. pošta

Još jedna potvrda postignutih standarda i visokog kvaliteta usluge koju pružamo. Tokom nedavne posete našem Dnevnom boravku “Sv. Sofija”, ugledni stručnjak u oblasti zaštite mentalnog zdravlja, prof. dr Zoran Zoričić, specijalista psihijatrije, subspecijalista alkoholizma i drugih zavisnosti Klinike za psihijatriju KBC-a Sestre milosrdnice izrazio je veliko zadovoljstvo načinom na koji radi naša ustanova, ističući da je “ovo izvanredan primer takozvane “psihijatrije u zajednici”, što je, na žalost, retkost na našim prostorima”.

 

Opširnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Strana 6 od 91