DS Busuit - Premium Business Template for Joomla!

first
  
last
 
 
start
stop

Link

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Subscriber NewsletterHTML format?

Video

Arhiva vesti

Powered by mod LCA

Social Media Links

Facebook
Twitter

Social Bookmark

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinMixxRSS Feed
Dobro došli na prezentaciju Caritas Šabac
Obuka za smart preduzetnike PDF Štampa El. pošta

U okviru projekta „Smart start“ održana je obuka za Smart preduzetnike, organizacije koje su deo ovoga projekta i koje će u narednom periodu aktivno raditi na realizaciji preduzetničkih ideja. Obuci, koja je održana u Beogradu, u Kući ljudskih prava, a u organizaciji Građanskih inicijativa, prisustvovala je naša Ivana Korunić.

Opširnije...
 
Caritas Šabac u Gradu socijalnog preduzetništva PDF Štampa El. pošta

Caritas Šabac predstavio se na sjajnom događaju koji su organizovali Podsticanje zapošljavanja mladih - GIZ YEP SMart Kolektiv u partnerstvu sa Reflektor teatar i Social Impact Award u Beogradu.

Opširnije...
 
Konferencija: “40 godina od Bazaljinog zakona – gde smo mi sad?” PDF Štampa El. pošta

Međunarodna konferencija: „40 godina od Bazaljinog zakona – Gde smo mi sad?“, u povodu obeležavanja Međunarodnog dana zaštite mentalnog zdravlja održana je danas u Bogatiću, na našem imanju, u Avliji održivog razvoja i Dnevnom boravku "Sv. Jovan". Konferenciji je prisustvovao veliki broj naših kolega, a održana je u okviru projekta "Unapređenje i razvoj usluga u zajednici za osobe sa intelektualnim i mentalnim smetnjama u Mačvanskom okrugu, koji finansira Evropska unija.

Opširnije...
 
Studijska poseta socijalnim preduzećima u Solunu PDF Štampa El. pošta

Evropski pokret u Srbiji i fondacija Hajnrih Bel organizovali su studijsku posetu Solunu, sa ciljem jačanja kapaciteta sektora socijalnog preduzetništva kao i razmene iskustava i informacija.

Opširnije...
 
Druženje u susret Međunarodnoj konferenciji povodom Svetskog dana mentalnog zdravlja PDF Štampa El. pošta

U susret Svetskom danu mentalnog zdravlja – druženje, razgovor, razumevanje, prijateljstvo…. Korisnici dnevnog boravka 'Sv. Jovan' iz Bogatića ugostili su korisnike dnevnog boravka 'Sv. Sofija' iz Šapca u prelepom ambijentu našeg imanja u srcu Mačve.

Opširnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Strana 5 od 103