DS Busuit - Premium Business Template for Joomla!

first
  
last
 
 
start
stop

Link

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Subscriber NewsletterHTML format?

Video

Arhiva vesti

Powered by mod LCA

Social Media Links

Facebook
Twitter

Social Bookmark

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinMixxRSS Feed
Dobro došli na prezentaciju Caritas Šabac
Inovativni pristupi u realizaciji usluga socijalne zaštite PDF Štampa El. pošta

U prostorijama Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja održan je skup posvećen inovativnim pristupima u sprovođenju usluga socijalne zaštite u Republici Srbiji. Skup je organizovan u okviru projekta "Podrška razvoju regulatornih mehanizama socijalne zaštite", koji finansira Evropska unija. Sastanku su prisustvovali naši Miroljub Nikolić i Radmila Avramović.Opširnije...
 
O socijalnoj ekonomiji na radionici u Mariboru PDF Štampa El. pošta

U Mariboru, koji ove godine nosi titulu Evropskog sedišta socijalneekonomije, održana je radionica u okviru projekta „Employee Involvement in Personal Care and Household Services“. Projekat finansira Evropska unija, a realizuje ga savez socijalnih kooperativa iz Italije „Legacoopsociali“, koji predstavlja Michela Vogrig.

Opširnije...
 
Obuka u okrivu projekta ELBA PDF Štampa El. pošta

Obuka na temu socijalnog preduzetništva i Business Model Canvas organizovana je u okviru ELBA projekta. Ovaj projekat ima za cilj razvoj socijalne ekonomije u Jugoistočnoj Evropi, a implentira ga sedam naciolnalnih Caritasa iz ovog dela regiona.

Opširnije...
 
Prezentacija aktivnosti Caritasa Šapca u projektu nemačke organizacije GIZ PDF Štampa El. pošta

Caritas Šabac svoje usluge i aktivnosti predstavio je u okviru novog projekta Program podrške preduzećima koja imaju pozitivan uticaj na mlade - Ekonomski podsticaj za društveni uticaj! Predstavljanje programa Nemačke organizacije za međunarodnu saradnju GIZ. Naša organizacija našla se među dvadesetak društveno odgovornih organizacija sa vizijom, koja podstiče i razvija socijalno preduzetništvo.

 

Opširnije...
 
Počela realizacija projekta EARTH PDF Štampa El. pošta

Posetom partnerima u Baru, u Crnoj Gori, počela realizacija projekta EARTH, u kom učestvuje Caritas Šabac, a koji finansira Evropska unija. Reč je o projektu EARTH - Empowering young people in Eco- & Agro- Rural Tourism to Help local development, a tim Caritasa Šapca, u kom su Dragana Prodanić i Desirèe Denaro, volonterka iz Italije, predvodi direktor Miroljub Nikolić.

Opširnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Strana 5 od 95