DS Busuit - Premium Business Template for Joomla!

first
  
last
 
 
start
stop

Link

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Subscriber NewsletterHTML format?

Video

Arhiva vesti

Powered by mod LCA

Social Media Links

Facebook
Twitter

Social Bookmark

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinMixxRSS Feed
Dobro došli na prezentaciju Caritas Šabac
Caritas Šabac partner na novom projektu SUPPORT LIFE PDF Štampa El. pošta

Caritas Šabac deo je još jednog vrednog projekta, koji se finansira iz fondova Evropske unije, kroz program Interreg – IPA prekogranične saradnje Hrvatska- Srbija. Uvodnој konferencijи, na kojoj su predstavljeni svi partneri prisustvovao je deo našeg tima, a o radu Caritasa i učešću na projektu govorio je direktor Miroljub Nikolić.

Opširnije...
 
Caritas Šabac na Konferenciji u Briselu PDF Štampa El. pošta

Tim Caritasa Šapca prošle nedelje učestvovao je na Konferenciji “Upravljanje i razvoj socijalnih preduzeća”, koja je u okviru projekta #Rightstogrow - R2G održana u Briselu. Ovaj projekat istražuje praksu 26 socijalnih preduzeća iz 13 zemalja članice Evropske Unije.

Opširnije...
 
Međunarodna konferencija u Bogatiću PDF Štampa El. pošta

Međunarodna konferencija "Ujedinimo snage da bismo stvorili alternativu negiranoj instituciji ", u okviru projekta "Unapređenje i razvoj usluga uzajednici za osobe sa mentalnim i intelektualnim poteškoćama u Mačvanskom okrugu, održana je danas u Bogatiću, u našoj AVLIJI. Konferenciju su organizovali Caritas Šabac I Komora socijalne zaštite, projekat je finansirala Evropska unija, a realizovali Caritas Šabac, Opština Bogatić, grad Šabac, Konzorcijum socijalnih kooperativa C.O.S.M. iz Italije, u saradnji sa Ministarstvom za rad, zapošljavanje, boraćka i socijalna pitanja i uz podršku Ministarstva finansija Republike Srbije.

Opširnije...
 
Prvi rođendan Dnevnog boravka "Sv. Jovan" u Bogatiću! PDF Štampa El. pošta

Prvu godišnjicu rada našeg Dnevnog boravka obeležili smo u društvu korisnika i njihovih porodica.

Opširnije...
 
Potpisan sporazum za novi projekat u Bogatiću PDF Štampa El. pošta

U Bogatiću potpisivanjem partnerskog sporazuma zvanično obeležen početak realizacije projekta „Socijalno preduzetništvo kao sredstvo za borbu protiv socijalne isključenosti i siromaštva”. Projekat realizuje Caritas Šabac u saradnji sa opštinom Bogatić i konzorcijumom socijalnih kooperativa C.O.S.M. (Consorzio Operativo Salute Mentale) iz Italije.

Opširnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Strana 5 od 108