DS Busuit - Premium Business Template for Joomla!

first
  
last
 
 
start
stop

Link

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Subscriber NewsletterHTML format?

Video

Arhiva vesti

Powered by mod LCA

Social Media Links

Facebook
Twitter

Social Bookmark

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinMixxRSS Feed
Dobro došli na prezentaciju Caritas Šabac
Međunarodni dan borbe protiv nasilja nad starima PDF Štampa El. pošta

Caritas Šabac je u saradnji sa dugogodisnjim partnerom Crvenim krstom Koceljeva, a u povodu obeležavanja Međunarodnog dana borbe protiv nasilja nad starima, 15. juna, organizovao okrugli sto na temu „Zlostavljanje starih - da li se prepoznaje?“ Ovom skupu prisustvovali su predsednik opštine Koceljeva Dušan Ilinčić, načelnik odeljenja za opštu upravu i javne službe Radovan Ranisavljević, predstavnici zdravstvenih službi i srednje škole, Crvenog krsta kao i negovateljice i medicinske sestre službe za pomoć u kući Caritasa Šabac.

Opširnije...
 
Novi grant Delta Fondacije podrška našim idejama PDF Štampa El. pošta

Caritas Šabac je i u okviru trećeg ciklusa "Zasada za budućnost" dobio podršku Delta Fondacije za svoje ideje i poslove koje radimo. Naša organizacija našla se među devet odabranih u konkurenciji 24 koje su učestvovale na konkursu.

Opširnije...
 
Naš tim u studijskoj poseti Grčkoj u okviru #Erasmus+ programa PDF Štampa El. pošta

Studijska poseta Grčkoj se sprovodi u okviru projekta "Empowering young people in Eco- &Agro- Rural Tourism to Help local development", koji se realizuje kroz Erasmus+ program koji finansira Evropska unija.

Opširnije...
 
Naši proizvodi na manifestaciji Dani rakije PDF Štampa El. pošta

Caritas Šabac i ove godine učesnik je manifestacije koja privlači pažnju velikog broja posetilaca i okupi brojne kvalitetne proizvođače iz cele zemlje. Ovogodišnji “Dani rakije”, uz raznovrstan kulturno-umetnički program, održani su na Trgu šabačkih žrtava.

Opširnije...
 
Nova znanja za nove usluge u Bogatiću PDF Štampa El. pošta

Prethodnih dana na našem imanju u Bogatiću održana je obuka za naše zaposlene koji su angažovani u direktnom radu sa korisnicima, povodom pokretanja usluga socijalne zaštite namenjenih osobama sa mentalnim smetnjama u Bogatiću.


Opširnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Strana 4 od 99