DS Busuit - Premium Business Template for Joomla!

first
  
last
 
 
start
stop

Link

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Subscriber NewsletterHTML format?

Video

Arhiva vesti

Powered by mod LCA

Social Media Links

Facebook
Twitter

Social Bookmark

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinMixxRSS Feed
Dobro došli na prezentaciju Caritas Šabac
Veliki skup posvećen mentalnom zdravlju u organizaciji WHO u Trstu PDF Štampa El. pošta

U Trstu je od 23. do 26. septembra održana konferencija “Good Practice Services: Promoting Human Rights & Recovery in Mental Health”.
Konferenciju su organizovali Saradnički centar za istraživanje i edukaciju u oblasti mentalnog zdravlja Svetske zdravstvene organizacije ASUI Trieste i
Svetska zdravstvena organizacija. Tokom konferencije je predstavljen WHO QualityRights Programme, njegova primena u Evropi i širom sveta, kao i nova inicijativa Svetske zdravstvene organizacije za identifikaciju primera dobre prakse zasnovane na zaštiti mentalnog zdravlja u zajednici, koji poštuju prava i promovišu oporavak korisnika.

Opširnije...
 
Nastavljen projekat Ersmus+ PDF Štampa El. pošta

U okviru projekta Erasmus + „Empowering young people in Eco & Agro-Rural Tourism that help local development", predstavnici Caritas-a Šabac učestvovali su u radionici o korišćenju i razvijanju web stranice i mobilne aplikacije projekta. Radionica je  organizovana od strane NVO Youth Innovation Center (Inovativni centar za mlade) u Peći. Naš tim boravio je u Peći pet dana, u tom periodu su učesnici uz pomoć IT eksperata imali radionice na kojima su se upoznali sa upotrebom i vođenjem web stranice i mobilne aplikacije kao i pripremom materijala koji ce biti objavljeni.

Opširnije...
 
Caritas Šabac na Međunarodnom stručnom skupu o socijalnom preduzetništvu PDF Štampa El. pošta

Na Međunarodnom stručnom skupu „Ekonomsko osnaživanje ranjivih populacija kroz razvoj socijalnog preduzetništva”, u organizaciji Asocijacije “Duga”, a u okviru projekta Erasmus +, koji je održan u Šapcu, naše aktivnosti u oblasti socijalnog preduzetništva predstavljene su kao primer dobre prakse.

Opširnije...
 
Studijska poseta PDF Štampa El. pošta

U okviru projekta “Socijalno preduzetništvo kao sredstvo za borbu protiv socijalne isključenosti i siromaštva” predstavnici Caritas-a Šabac i opštine Bogatić, koji u saradnji sa C.O.S.M.-om iz Italije realizuju projekat, učestvovali su u studijskoj poseti prošle nedelje. Cilj studijske posete je bio da se učesnici upoznaju sa socijalnom ekonomijom i konceptom socijalnog preduzetništva putem predavanja i obilaskom različitih socijalnih preduzeća.

Opširnije...
 
Učesnici BOGAFEST-a gosti naše Avlije PDF Štampa El. pošta

Našu AVLIJU, imanje u Bogatiću posetili su učesnici prvog međunarodnog festivala folklora - BOGATFEST. koji se održava u ovom mestu.

Opširnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Strana 4 od 108