DS Busuit - Premium Business Template for Joomla!

first
  
last
 
 
start
stop

Link

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Subscriber NewsletterHTML format?

Video

Arhiva vesti

Powered by mod LCA

Social Media Links

Facebook
Twitter

Social Bookmark

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinMixxRSS Feed
Dobro došli na prezentaciju Caritas Šabac
Prezentacija projekta ERAZMUS u školama u Šapcu i Bogatiću PDF Štampa El. pošta

U okviru projekta Erasmus + „Empowering young people in Eco & Agro-Rural Tourism that help local development", predstavnici Caritas-a Šabac posetili su tri škole. U Šapcu Srednju školu primenjenih umetnosti i školu stranih jezika Premier, a u Bogatiću Mačvansku srednju školu.

Opširnije...
 
Nastavljene obuke na projektu "Support Life" PDF Štampa El. pošta

Tim Caritasa Šapca prisustvovao je II modulu na temu Osnova palijativne medicine koji je, u okviru Interreg projekta prekogranične saradnje Srbija-Hrvatska “Support life – Podrži život” održan u Zagrebu. Edukacija je organizovana na Medicinskom fakultetu, u okviru Centra za palijativnu medicinu, medicinsku etiku i komunikacijske veštine.


Opširnije...
 
Svetski dan mentalnog zdravlja uz Sajam socijalne ekonomije PDF Štampa El. pošta

U našoj Avliji u Bogatiću, u povodu Svetskog dana mentalnog zdravlja održali smo prvu informativna sesiju projekta „Socijalno preduzetništvo kao sredstvo za borbu protiv socijalne isključenosti i siromaštva“ i Sajam socijalne ekonomije.

Opširnije...
 
Konferencija o socijalnoj i dečijoj zaštiti u Beogradu PDF Štampa El. pošta

Dvodnevnoj konferencijI „Unapređenje ljudskih resursa u sistemu socijalne i dečije zaštite“, koja se održava u Beogradu, prisustvovao je Miroljub Nikolić, direktor Caritasa Šapca.

Na konferenciji učestvuje skoro 200 predstavnika vladinih institucija, akademske zajednice, stručnjaka i pružalaca usluga iz Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Severne Makedonije i Albanije.


Opširnije...
 
Projekat Support life nastavljen obukama o palijativnoj medicini PDF Štampa El. pošta

U okviru projekta "Support life- Podrži život" na Medicinskom fakultetu u Zagrebu – Centar za palijativnu medicinu, medicinsku etiku i komunikacijske veštine, održane su obuke na temu osnova palijativne medicine.

Ovim obukama su prisustvovali predstavnici projektnih timova svih partnera, među kojima i tim Caritasa Šapca, predvođen direktorom Miroljubom Nikolićem.


Opširnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Strana 3 od 108