DS Busuit - Premium Business Template for Joomla!

first
  
last
 
 
start
stop

Link

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Subscriber NewsletterHTML format?

Video

Arhiva vesti

Powered by mod LCA

Social Media Links

Facebook
Twitter

Social Bookmark

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinMixxRSS Feed
Dobro došli na prezentaciju Caritas Šabac
Inovativno upravljanje i inovativna kultura - predavanja Erste Fondacije u Beču PDF Štampa El. pošta

Kroz sticanje znanja i iskustava na međunarodnom nivou unapređujemo rad naše organizacije. Predstavnici Caritas-a Šabac Miroljub Nikolić i Snežana
Lozanović su u Beču učestvovali na dvodnevnoj obuci pod nazivom “Innovation Management and Innovation Culture”.

Opširnije...
 
Monitoring poseta Caritasu Šapca PDF Štampa El. pošta

Predstavnici NIRAS tehničke pomoći i Ministarstva finansija posetilli su našu kancelariju u okviru prve monitoring posete projektu Improvement and“Development of Community -Based Services for people with mental and intellectual disorders in Mačva County”, finansiranom u okviru grant šeme: “Development of Effective Community Services in the Area of Education and Social Welfare at the Local Level” EuropeAid/137126/IH/ACT/RS.

Opširnije...
 
Radionica priprema za IRP PDF Štampa El. pošta

Radionici na temu pripreme za investiranje koju je organizovao SMART Kolektiv, organizacija sa kojom već duži niz godina sarađujemo na području socijalnog preduzetništva, prisustvovali i predstavnici naše organizacije.Radionica predstavlja uvodni (warm up) događaj za Investment Ready Program (IRP) koji sprovodi Impact Hub Vienna.

Opširnije...
 
Poseta kolega, saradnika i prijatelja - primer drugima PDF Štampa El. pošta

Zato što volimo ono što radimo i verujemo u rad i znanje - nastavljamo da budemo inspiracija drugima, primer dobre prakse i da i na taj način unapređujemo sistem socijalne zaštite u Republici Srbiji.Prošle nedelje posetili su nas predstavnici Caritasa Srbije, Caritasa Subotičke i Caritasa Zrenjaninske biskupije, kao i predstavnik Opštinskog veća Bečeja.

Opširnije...
 
Edukacija u okviru projekta "Zasad za budućnost" PDF Štampa El. pošta

Predstavnici Caritasa Šapca Miroljub Nikolić i Ivana Korunić učesvovali su na edukaciji koju je organizovala Delta Fondacija 14. i 15. marta u hotelu Park u Beogradu za predstavnike organizacija čije projektne ideje ispunjavaju uslove za naredni krug selekcije u okviru trećeg ciklusa projekta “Zasad za budućnost”.


Opširnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Strana 3 od 95