DS Busuit - Premium Business Template for Joomla!

first
  
last
 
 
start
stop

Link

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Subscriber NewsletterHTML format?

Video

Arhiva vesti

Powered by mod LCA

Social Media Links

Facebook
Twitter

Social Bookmark

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinMixxRSS Feed
Dobro došli na prezentaciju Caritas Šabac
Božić u našim Dnevnim boravcima: Mri Božji - Hristos se rodi! PDF Štampa El. pošta

Najradosniji hrišćanski praznik, Božić, proslavili smo u naša dva Dnevna boravka – “Sv. Sofija” u Šapcu i “Sv. Jovan” u Bogatiću.

Opširnije...
 
Praznici - vreme darivanja PDF Štampa El. pošta

Praznici - vreme darivanja, pre svega, pažnje, a onda, onog što nam je najpotrebnije. Mnogim od naših korisnika to su osnovne stvari - odeća, obuća, nameštaj, drva... A, kako nam je želja da svoj sistem učinimo održivim i korisnim za sve, drva smo sakupili na našim imanjima i podelili ih korisnicima koji nemaju ogreva.

Opširnije...
 
Božićna misa i ručak u crkvi Sv. Ane PDF Štampa El. pošta

U crkvi Sv. Ane u Šapcu danas je božićnom misom obeležen Božić, a tim povodom tradicionalno je priređen ručak za naše sugrađane koji su materijalno ugroženi. Poklon paketiće za naše najmlađe priredili su i darivali i ovoga puta naši dragi prijatelji iz Škola Stranih Jezika Premier.

Opširnije...
 
Radionica URADI - kreativno, s ljubavlju PDF Štampa El. pošta

Praznici su lepi jer ih delimo sa onima koje volimo i kojima verujemo – u lepoti druženja i pripadanja je lepota dana koji dolaze. U našem Dnevnom boravku “Sv. Sofija” tako je bilo ovih dana. Uz podršku i pomoć naše drage Dragane Malisic Markovic u okviru umetničke radionice, koja se realizovala u okviru projekta URADI, koji je podržao Grad Šabac, oplemenili smo prostor u kojem naši korisnici provode svoje vreme.

Opširnije...
 
Obuka o komunikaciji sa starima - za više znanja i bolju praksu PDF Štampa El. pošta

Stručne radnice Caritasa Šapca, Dragana Prodanić i Andrijana Nikolić, pohađale su dvodnevnu obuku „Efikasna komunikacija sa starima“, u organizaciji i pod pokroviteljstvom Komore socijalne zaštite. Obuku je vodila Maja Babić, dipl.psihološkinja, a održana je u prostorijama Gerontološkog centra „Šabac“.

Opširnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Strana 1 od 102